Deset godina Outlooka!

7.9.2017. Fort Punta Christo, Šrinjan, Pula
Outlook festival ove godine slavi deseti rođendan! Pokrenut 2008. godine kao maleni festival iz godine u godinu je rastao da bi danas postao jedan od najznačajnijih glazbenih događaja u regiji. Ove godine izdvajamo nastupe Ghostface Killah (Wu-Tang Clan), Goldie, Roots Manuva, Mad professor, LTJ Bukem, a od domaćih izvođača tu je Edo Maajka, Filip Motovunski i DJ Kodin, Funk Guru, CFSN DJ-s i mnogi drugi. Cijeli line up potražite na adresi http://www.outlookfestival.com/2017-line-up/.

Program koji spaja probrane izvođače dub, reggae, hip-hop, drum ‘n’ bass, garage, grime, dubstep, house, techno i elektroničke glazbe kreće na lokaciji utvrde Fort Punta Christo kraj Pule 7.9.2017. a početak je u pulskoj Areni u srijedu 6. rujna gdje će kao glavni gost nastupit ikona grime glazbe Dizzee Rascal. Uz njega biti će i majstor eksperimentalnog hip hopa i elektroničke glazbe, američki DJ i producent DJ Shadow, a nakon velikog uspjeha premijernog koncerta u Londonu, u amfiteatar stiže 20-člani Outlook Orchestra koji sprema nekoliko iznenađenja.
Ulaznice za Opening koncert mogu se kupiti putem Entrio sustava
.
Putem Entria mogu se po povoljnijim cijenama kupiti ulaznice za Ex-Yu posjetitelje (Albanija, BIH, Bugarska, Hrvatska, Estonija, Mađarska, Kosovo, Lituanija, Makedonija, Montenegro, Rumunjska, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija i Ukrajina). Martina Žgela

Sve informacije o Outlook festivalu dostupne su na:
http://www.pozitivanritam.hr/
http://www.outlookfestival.com/
https://www.facebook.com/outlookfestival
https://www.youtube.com/user/outlookfestival
https://www.instagram.com/outlookfestival/


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*