tramadol detection times in urine tramadol 50 mg can you give a dog aspirin and tramadol

is xanax bad on the liver buy xanax statistics for xanax abuse

valium recommended dose diazepam 5mg purchase diazepam Las Cruces

ambien Atlanta buy ambien can you overdose on ambien

symptoms of valium addiction valium without prescription valium vs xanax chart

order valium 10mg valium no prescription valium used for migraines

soma top tube pad buy soma jobs in soma enterprises ltd

medicamento ativan 1mg generic lorazepam ativan and abilify

soma consorcio ambiental buy ambien taking ambien for flying

nortriptyline and tramadol tramadol 50 mg tramadol cuidados de enfermeria

DIY hardcore punk spektakl na Skeni

08.12.2017. od 20:00 mala scena Hrvatskog doma, Karlovac
Na sceni već dugo nije bilo dobrog DIY giga. Ovaj organizira mlada pank ekipa sa zagrebačkom adresom, a u Karlovac dovode prvake domaće pank scene, Eke Bubu i nove majstore, zagorske grajndere Gemišt. Lokalni suport rade im Treaviit i Stained Hand.

EkeBuba (Zagreb): Brz, brži, najbrži garage/speed punk trio. Omiljeni su gosti svake hardcore punk rupe. Iza sebe imaju nekoliko izdanja, no s posljednja dva tejpa izdana na zagrebačkom Doomtown recordsu napuštaju prvotni garažni zvuk i skreću u neugodno brze i sirove hardcore punk vode. Izvrstan izbor za početak i kraj vikenda!

Gemišt – Zagorian Grindcore (Zagorje): Iz Zagorja dolazi skupina nervoznih vinopija. Sviraju grindcore, a iza sebe imaju tri izdanja, uključujući split s Agathoclesima.

Stained Hand (Karlovac): Predstavnici depre na četiri rijeke. Njihov zvuk je mješavina brzog i bijesnog hardcore-a i powerviolence-a, a sve češći su izleti u najtamnije sludge podzemlje koji će zadovoljiti i najzahtjevnije uho. Iza sebe imaju jedan demo, a uskoro bi trebali u studio. Kad će više ta snimka???

TreAviiT (Karlovac): Stari majstori neumoljivo udaraju hc/metal/noise već desetak godina. Iza sebe imaju jednu snimku koja je izašla u digitalnom obliku. Članovi su svirali u bendovima: Acrania, Motus, Kontra, Carl Hunter, Autoincest. Uglavnom, neobuzdano mrvljenje. Ovaj gig im je ujedno i prvi na mikro turneji koja završava već idući dan u Črnomlju.

UPAD: Donacije


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*