DUB CAB: free the bass

trip to zion cab club reggae dub party12.12. 23h CAB CLUB, Ilica 55, Zagreb
Trip to Zion ekipa organizira reggae, dub, jungle, dubstep party u Cab klubu. Ovaj puta Trip To Zion predstavlja Digitron Sound System poznat po heavy bass linijama i digitalnom dubu. Uz DSS nastupa i ekipa iz Jaribu Sounda.
Cijena ulaznice: 30 kn (Broj ulaznica limitiran zbog veličine kluba)

DIGITRON SOUND SYSTEM

Digitron sound system osnovan je 2007.g.  u Zagrebu,  od strane dječaka iz Jahstice Sounda i Vrkija iz  Radikal Dub Kolektiva. Ideja koja ih je vodila je da napokon netko u Hrvatskoj napravi pravi sound system namjenjen dub/reggae glazbi. Nakon godine dana djelovanja čini se da su to i uspjeli, iako utrka sa opremom se nastavlja!! Osim ideje dobrog sounda, također jedna od misli je i promicanje pozitivnih ideja, te  informiranja javnosti da postoji i drugačiji pogled na svijet, te drugačiji način života od onog “zadanog” televizijom i babylonskim načinom kozumersko-bezidejnog “umiranja” .

Digitron Sound danas čini osnovicu dub/ reggae scene , time što djeluje na svakodnevnoj bazi organiziranja partija u zagrebačkom klubu Masters .

JARIBU SOUND

Jaribu Sound su osnovala trojica entuzijasta i zaljubljnika u glazbu različitih stilova (reggae, dub, hip-hop, jazz, drum ‘n’ bass, jungle, …) sa željom da reproduciraju tuđu glazbu na drugačiji način . Svoje temelje su zasnovali sada već davne 2003.g. nastupom u Spunku, dok se kasnije pridružuju Groove Sanctunaryu, te osnivaju Trip To Zion crew. Tako postaju sastavni dio scene, te nastupaju na mnogim festivalima  diljem lijepe naše, kao što je Seasplash Festival u Puli, Underwater Overground, Zagreb Winter Reggae, Feštivala Istruga, Illectric Funk Festival…

Nakon nekog vremena život ih odnosi na različite strane, te se sada ponovno okupljaju kao četvorka samo za ovu prigodu kada će nastupiti da nam ponovo pruže nezaboravan i nadasve neobičan pogled na glazbu  koju slušaju.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*