how long will tramadol show up in urine test buy tramadol achat tramadol

is provigil good for depression buy modafinil provigil high

ambien skin cancer order ambien online what dose of ambien is lethal

tramadol de normon tramadol 50 mg tramadol and naproxen sodium

how many melatonin equals ambien buy ambien i have to take ambien every night

la mente y su relacion con el psique soma. winnicott soma online cnpj sociedade educacional soma

tired next day after ambien buy ambien does ambien stop contractions

what is a soma holiday brave new world soma online what size soma juice

xanax and lasix buy xanax online buy alprazolam online Santa Clarita

grapefruit juice and xanax interaction buy xanax xanax pills for sleep

“Dvorište zajednice” u karlovačkoj “zvijezdi”

dvoriste MUZAU sklopu građanske inicijative koje provodi udruga KA-MATRIX, do kraja kolovoza, prostor Male urbane zajednice (MUZA- Jurja Haulika 22.-24.), dobiti će svoje “Dvorište zajednice“.

U prostoru MUZA-e djeluje sedam udruga civilnog društva koja se bave suvremenim plesom, aktiviranjem zajednice, organiziranjem jazz festivala, programima nezavisne kulture, a tu su smješteni i vege restoran te od nedavno Infoshop. Kako bi u toplijim mjesecima svi stanovnici grada, a posebno oni u Zvijezdi mogli kreativno provoditi svoje vrijeme i međusobno se družiti i stvarati nove inicijative, u planu je izrada ljetne pozornice, hortikulturalno uređenje, mali “kutovi” za odmor, društvene igre i druženje.
Također, sve aktivnosti koje organizacije civilnog društva provode, a koje se u ljetnim mjesecima mogu odvijati na otvorenom omogućiti će veći doprinos razvoju cjelokupne zajednicu. Uz same udruge i volontere kao i dio stanovništva unutar Zvijezde, organizatori pozivaju i sve zainteresirane građane koji žele doprinijeti ovoj inicijativi da se do 13.08. prijave na info@ka-matrix.hr za sudjelovanje.
Uređenje prostora kreće od 17.08., a prema vlastitim željama, svi zainteresirani mogu u e-mailu navesti i za koju se aktivnost javljaju – izradu pozornice, izradu “kutka za odmor i druženje” od paleta i drvene građe, uređenje sadnica i drugo. Nakon zajedničkog uređenja, slijedi “Open day” uz mnoštvo aktivnosti za velike i male.

Akcija se provodi zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*