Elektronika na MARS festivalu

Skunk Anansie Kavinsky Mars Festival Zagreb28.05. tvornica Jedinstvo / Močvara, Zagreb
Uz već najavljene headlinere Skunk Anansie MARS festival donosi i plesni stage na kojem će kao glavna zvijezda nastupiti Kavinsky.

Kavinsky je jedan od najistaknutijih predstavnika francuske elektro house scene posljednjih godina. Nastupao je sa Daft Punkom, Justiceom, Raptureom i Sebastianom, remixirao Sebastiena Telliera i Klaxonse i objavio tri EP-a: „Teddy Boy“ (2006.), „1986“ (2007.) te netom izašli „Nightcall“. Uz brojne nastupe imao je vremena i za filmsku karijeru u kojoj bilježi pojavljivanja u već četiri filma.

Uz Kavinskog tu je rezidentica zagrebačkog Syrupa, splićanka Iva Starkova koja vrti sve, od french electra do french disca
Provjerite kako zvuči na http://soundcloud.com/iva-starkova

REA se Dj-ingom počela baviti 2004., a veselim i plesnim mash-up setovima osigurala je u posljednjih 5 godina preko 200 nastupa diljem Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Norveške. Njena glazbena selekcija sastoji se od šarolike kombinacije glazbe koja varira od booty bassa, electra i housea do hip-hopa, reggaea, brazilskog funka, indie rocka i hitova ’80-tih i ’90-tih. 2005. godine uključila se u zagrebački dj crew Respektradiokollektiv s kojim je sudjelovala u vođenju radio-emisije te organiziranju klupskih večeri pod nazivom Broken BPM, a od početka 2008. postaje članica Jabba crewa s kojima oganizira večeri Jabbaton u zagrebačkom klubu KSET.

Na festivalu će vas zabavljati i zagrebački Itch te riječke BOODALE.
Boodale glazbenu karijeru gradi od ’94. godine kad se afirmirao u grupama Unlogic Skill i Let 3 u kojem svira i danas.

Na elektronskoj sceni prisutan je od 2001. , nastupao je u svim relevantnijim klubovima i festivalima u regiji, kreator je elektroničkog party stagea na Hartera Festivalu, a suosnivač je i projekta Bodyjack. Njegova je glazba danas mješavina raznih stilova – od deep, minimal i tech housea preko electra sve do techna. Za Mars Festival pripremio je ekskluzivan electro set.

Ulaznice do ponedjeljka, 22. ožujka mogu se kupiti po cijeni od 200 kn, da će do samog dana festivala, 28. svibnja, cijena ulaznice iznosit će 230 kn.

Kupiti ih možete na službenim prodajnim mjestima:

Dallas Shop Zagreb – Masarykova 6
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a
Dancing Bear Zagreb – Gundulićeva 7
Rockmark – Berislavićeva 13
Dirty Old Shop – Tratinska 22
i svim Eventimovim prodajnim mjestima.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*