Fakofbolan: povratak pulskih punk prvaka

16.03. Attack, Zagreb
Uoči izslaska novog albuma, pulske pank legende Fakofbolan odrađuju obećanje, i sviraju po prvi puta u Attacku!

Fakofbolan ne treba posebno predstavljati, čak i oni koji ih ne slušaju znaju njihove hitove, pretprodaje nema pa rezervirajte čim prije vaš vrijedan papirić.

Kao predgrupe tu su melodični street punk bend iz Novog Sada THE BAYONETS. Nakon prvog albuma “Our Fight” i par europskih turneja u Zagreb stižu u novoj postavi. Na ovom koncertu će promovirati 6 novih pjesama koje izlaze u obliku split albuma sa The Dipsomaniacs iz Sunderlanda. Riječ je o novom bend članova Red LOndon, Angelic Upstarts, Leatherface i Red Alert. Album se zove “Well Connected” i izlazi za njemački Mad Butcher Records (Los Fastidios, Stage Bottles, The Movement, Attila The Stockbrocker…)

Druga predgrupa su garage punk rock trojac iz Novog Sada Brickheads. Do sad su izdali jedan album, “Music Pollution”, za SKCNS label za koji su izdavali bendovi poput Atheist Rapa, Mitesersa i Goblina.

Karta je 35kn, pretprodaje nema i može se jedino rezervirati na e-mail adresu: klubattack@gmail.com sa subjektom “FOB rezervacija” najkasnije do ponoći 15. ožujka.
Rezervirati možete samo jednu ulaznicu isključivo na vaše ime i prezime.
Klub se otvara u 21h a rezervirane ulaznice možete podignuti najkasnije do 22h.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*