meloxicam with tramadol buy tramadol el tramadol es un analgesico

obat alami untuk mengobati ambien buy ambien zolpidem buy Boise

what do diazepam 5mg tablets look like order valium buy diazepam online Madison

como fazer a soma da nota final do enem buy soma online are soma and xanax the same

youtube b¶hse onkelz prinz valium buy diazepam online buy diazepam online Garden Grove

can you combine lexapro and xanax xanax drug does xanax make you really tired

phentermine in kingsport tn phentermine 37.5mg phentermine youtube

xanax mushrooms buy xanax xanax m 751

can you mix maxalt and tramadol buy tramadol no prescription tramadol 50 mg and drinking

is it safe to snort xanax xanax depression aricept xanax

Foto-safari industrijskom baštinom 3.dio: Duga Resa

Foto-safari industrijskom baštinom nastavlja se u Dugoj Resi. Tema je urbana jezgra Duge Rese i kompleks Pamučne industrije. Okupljanje je u 9:45 ispred Pamučne industrije (Josefa Jeruzalema 8), a akcija fotografiranja traje do 12,30.

Svaki sudonik može sudjelovati s najviše 10 fotografija s jedne ili više lokacija. Fotografije se šalju na fotosafari.muzej@gmail.com do 07. travnja 2017. U opisu fotografije potrebno je napisati ime autora i naslov fotografije

Dodatne informacije o lokacijama koje smo posjetili i ostalim primjerima karlovačke industrijske baštine možete naći na internetskim stranicama Virtualnog muzeja karlovačke industrije http://vmki.web.link2.hr/, a fotografije na http://www.kafotka.net/

Fotografije s foto-safarija bit će objavljene na internetskim stranicama i društvenim mrežama organizatora: Gradski muzej Karlovac, KA-fotka i KA-MATRIX, a najbolje fotografije moći će se pogledati i na izložbi koja će biti otvorena u svibnju.
————
Za više informacija molimo javite se na mobitel 095 444 6880 (KA-MATRIX) ili mail iva.alibasic@gmk.hr (Gradski muzej Karlovac).
————-
Cilj foto safarija je dokumentirati neke od najzanimljivijih lokaliteta karlovačkog industrijskog krajolika. Ovaj krajolik se u pravilu često preobražava pa je potrebno, u ime zajedničkog sjećanja, bilježiti promjene. Na taj način stvara se materijal koji ima veliku obrazovnu i kulturnu vrijednost. Foto safari odvija se u više termina tijekom mjeseca ožujka i travnja.

Foto safari karlovačkim industrijskim krajolikom organizira Gradski muzej Karlovac u partnerstvu s portalom KAfotka i udrugom KA-MATRIX i u suradnji s Mješovito-industrijskom školom Karlovac (MIOŠ) i Srednjom školom Duga Resa.
——————
Industrijska baština dio je kulturne baštine, koja nam predstavlja društveno-kulturno nasljeđe koje je utjecalo na oblikovanje života zajednica, te donijelo značajne organizacijske promjene u društvu

Industrijska baština obuhvaća
industrijske krajolike
industrijske objekte (zgrade, radionice, mlinove, tvornice, skladišta, prodavaonice)
prijevozna sredstva sa pripadajućom infrastrukturom
radnička stambena naselja
strojeve, dokumentaciju i artefakte nasljeđene iz prošlosti
kojima se čuva sjećanje na napredak i razvoj civilizacije


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*