Future nature 2012.: Liquid Fire

16.-19.08. Utvrda Punta Christo, Štinjan
Trinaesto izdanje festivala psihodelične kulture i audiovizualne umjetnosti Future nature, ove godine dolazi pod nazivom Liquid Fire.

Ovogodišnji festival treći je u ciklusu od pet festivala posvećenih prirodnim elementima – VATRI, ZEMLJI, DRVU, VODI i METALU. Prema kineskoj civilizaciji, sve na Zemlji pripada jednom od pet elemenata koji direktno ili indirektno utječu na sve što radimo ili ćemo raditi… Organizatori iz audiovizualne udruge MARSOVA SOBA ne bave se tumačenjem ili prakticiranjem istočnjačkih tehnika, već kroz ciklus festivala predstavljaju izričaj hrvatskih i svjetskih umjetnika (DJ, VJ, Live nastupi bandova), predavača, fotografa i performera na zadani element, u ovom slučaju vatru.

Na festivalu i ove godine očekujete psy trance DJe i live actove u dekoriranom ambijentu. Osim glazbe i psihodeličnih instalacija članova Marsove sobe, tu je i besplatan kamping, organiziran prijevoz do centra Pule i po prvi put na području Balkana nastup brazilske skupine performera Gypsy Circoloko Alucinacoes

Sljedeći nastup koji izdvajamo onaj je francuskog banda Milanga ( ) koji čini 8 muzičara i plesača. Osim u u trancu, organizatori su se pobrinuli da za chillout/freestyle floorove na kojima će svirati dub, d’n’b, dub’n’trance, hiphop chillout…

Više o svim izvođačima, cijeni karata, lokaciji, povijesti festivala i udruzi pulskih Marsovaca potažite na www.future-nature.info ili http://www.facebook.com/events/357733537604791/)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*