Hardcore punk zvijezde na Šklab festu

Šklab festival Trbovlje02./03.07. Trbovlje, Slovenija
Prvog vikenda u srpnju u slovenskom gradiću Trbovlje održati će se drugi po redu ska-punk-hardcore festival ŠklabFest. Ove godine kao glavne zvijeze nastupaju ex-Dead Kennedys Jello Biafra, Raised Fist i Dawn By Law.

Jello Biafra dolazi sa svojim novim bendom Guantanamo School of Medicine koji promovira novi album »The Audacity Of Hype«. Album je objavljen za Jellinu izdavačku kuću Alternative Tentacles i potpuno se vraća zvuku Dead Kennedysa što je oduševilo sve fanove legendarnog punk benda.
Uz nove stvari Jello i Guantanamo SoM izvesti će neke od njavećih Kennedys hitova.

Pored Jello Biafra & GSOM ove će godine nastupiti i švedski Raised First, američki Dawn By Law, njemački ska velikani Skaos, ponovno okupljene slovenske punk legende Niet, kanadski folk-punkeri irskog podrijetla The Mahones, švedski hardcore punkeri Misconduct, meksički ska core manijaci La Plebe, slovenski oi punkeri Scuffy Dogs i melodični punkeri Backstage. Iz Hrvatske dolaze Hladno Pivo, pulski Fakofbolan i Pasmaters, te osiječki Debeli Precjednik, a iz Bosne i Hercegovine reggae/dub core atrakcija Dubioza kolektiv.

Pored dvodnevnog glazbenog festivala će se u slopu ŠklabFesta održati i motocross, snowmobile i quad free style show na brdu pored festivala. Također je organizirano i kampiranje kao i štandovi sa hranom i pićem.

Ulaznice po cijeni od 30 € za jedan dan i 40 € za dva dana se mogu kupiti preko Eventim sistema – www.eventim.hr.

Više informacija o festu i programu festa možete naći na oficijalnoj stranici festa


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*