HiM u &TD Teatru

15.01.Teatar &TD, Zagreb
Nakon odličnih nastupa prije gotovo osam godina u KSET-u, bend HiM u novom izdanju dolazi 15. siječnja u Teatar&td.

Kao predgrupa nastupiti će instrumentalni rock sastav Man Zero, čiji je upravo objavljeni album prvijenac pobrao hvalospjeve domaće glazbene kritike.
Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45kn možete kupiti u Dirty Old Shopu i na blagajni Teatra &td. Na ulazu će koštati 60kn.

Sjajan njujorški glazbenik Doug Scharin, koji još od početka devedesetih glasi za jednog od najkreativnijih bubnjara i perkusionista američkog nezavisnog rocka, a čiji je stil sviranja obilježio brojna izdanja iznimno značajnih grupa kao što su Rex, Codeine ili June of 44, nakon duže pauze ponovo je koncertno aktivan sa svojim već godinama ključnim projektom jednostavnog naziva HiM.

Posegnuvši ovoga puta za dalekoistočnom glazbenom tradicijom, kojom je dodatno obogatio svoj već prepoznatljivi miks post rocka, jazza, duba i afričke glazbe, Doug je shodno tome u priču uključio japanske glazbenike, pa tako danas uz njega i našeg starog znanca Josha Laruea na gitari, ovu grupu čini kvartet japanskih glazbenika u sastavu: Tetsushi Nanoka, Takuma Nanoka, Shimpei Okaya i Yuji Takahashi.

Za odličnu atmosferu pobrinut će se i japanska pop pijanistica / pjevačica Ikuko Harada te naš sjajan instrumentalni rock sastav Man Zero čiji je upravo objavljeni album prvijenac pobrao redom hvalospjeve domaće glazbene kritike.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*