Ikona plesne glazbe DJ Sasha na Harteri!

Sasha ovogodišnji gosti Hartere12. i 13. 06. Hartera Rijeka
Ovogodišnja Hartera ugostiti će i DJ Alexandera Coea aliasa Sasha. Ovaj talentirani DJ, producent i remikser, ikona je plesne glazbe i jedan od najzaslužnijih za njenu popularizaciju diljem svijeta. Kao akter rave revolucije na samim počecima mančesterske Haciende, kultni status stječe još ranih devedesetih kada se afirmirao u britanskim klubovima Shelly’s i Renaissance, gdje skupa s Johnom Digweedom kreira Dj projekt Northern Exposure.
Rezidencijom u njujorškom klubu Twilo osvojio je i Ameriku u kojoj uživa status superstara svirajući samo na najvećim festivalima i dvoranskim spektaklima.


Potpisao je brojne hit produkcije, uključujući i remikseve glazbenih velikana poput Depeche Mode, The Chemical Brothers i Madonne.
Dj Sasha autor je prvog britanskog miksanog house albuma u povijesti i vlasnik Grammy nominacije, a radio je i glazbu za Sony Playstation igrice!
Njegovi samostalni albumi Airdrawndagger, Involver i Invol2ver pomiču granica elektronske glazbe, no ipak najpozatiji je po DJ setovima.

više o Harteri


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*