can i take flexeril and ambien together buy ambien urine testing for ambien

valium bleeding valium online no prescription rapid valium detox

will valium help pass a polygraph diazepam 5mg zopiclone and valium together

time for valium to leave system buy valium is valium over the counter in france

tramadol dosage compared to vicodin tramadol 50 mg tramadol potentiators are there any

anxiety after ambien buy ambien online how long should i wait to take another ambien

withdrawal symptoms of ultram buy ultram online ultram er tramadol

getting off low dose xanax buy xanax xanax until prozac kicks in

how to taper ambien cr buy ambien ambien side effects impotence

tramadol formulations tramadol cheap how often do you take tramadol 50mg

INmusic festival predstavlja Iness Mezel

INmusic festival Iness Mezel28.-30.06. Otok mladeži, Jarun, Zagreb
Iness Mezel će nastupiti na INmusic festivalu u sklopu projekta “Multiculturalism in Music“.

“Multiculturalism in Music” nastoji kroz glazbu kao medij ukazati na važnost kulturnih raznolikosti i njihovu nezamjenjivu ulogu u formiranju suvremnog društva i kulture. Projekt “Multiculturalism in Music” (MiM) dio je europskog programa “Kultura 2007-2013”.

Iness Mezel pridružuje se line upu INmusica 2012 koji do sada uključuje The Cranberries, Franz Ferdinand, Plan B, Mando Diao, Gogol Bordello, General Elektriks i Retro Stefson. INmusic festival održat će se 28., 29. i 30. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, a festivalske ulaznice po cijeni od 290 kuna za sedmi po redu INmusic nalaze se u prodaji u Tisak media centrima u Hrvatskoj i online na www.ticketpro.hr.

Obdarena snažnim i odvažnim, a istovremeno nježnim i zavodljivim glasom, Iness Mezel je pjevačica i autorica čiji multikulturalni zvuk ujedinjuje funk, soul i jazz sa sjeverno-afričkim glazbenim stilovima, glazbom njenih korijena. Iness Mezel provela je 7 godina djetinjstva u predgrađima Pariza prije nego se zajedno sa obitelji vratila u Alžir, a potom opet u Francusku gdje je stekla prve afinitete prema pop glazbi.

Inspirirana Christopherom Crossom pa i Eltonom Johnom, studirala je klavir na lokalnom konzervatoriju, a nakon studija prava u Parizu, uskoro je počela sa satovima pjevanja. Prije nego je sa sestrom oformila pjevački sastav , pjevala je u raznim sastavima na području Chateleta, prakticirala jazz improvizaciju i pjevala sa priznatom alžirskom glazbenicom Djur Djura.

Nakon izdavanja debi albuma “Berber Singing Goes World” 1997. godine, koji je dvije godine kasnije re-izdan pod nazivom “Wedfel”, nastavila je samostalnim radom i 2003. godine izdala sljedeći album “Len”. Treći album “Beyond The Trance”, koji je ušao u 10 najboljih izdanja 2011. godine prema World Music magazinu Songlines, obilježila je suradnja s gitaristom Roberta Planta, Justinom Adamsom.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*