xanax safe pregnancy xanax drug le xanax peut il tuer

tramadol contraindications side effects buy tramadol online no prescription can you take tramadol and exercise

ambien online Santa Maria buy ambien ambien and bradycardia

aura soma linz soma online wise waste soma

buy ultram online Louisville buy tramadol side effects of long term use of tramadol

purchase valium Los Angeles buy valium what is the difference between zoloft and valium

passing a drug test after taking xanax xanax for anxiety is taking xanax and drinking bad

baby swallowed klonopin buy klonopin online is it safe to mix valium and klonopin

are xanax bars addictive generic xanax alprazolam buy McAllen

fioricet and ambien ambien zolpidem does ambien show up in a 10 panel drug test

Izborna_DVK2016 – izložba radova studenata Umjetničke akademije u Splitu

izborna_webpetak, 03.06.2016. 19:00 Gradski muzej Karlovac (Strossmayerov trg 7, izložbena dvorana u potkrovlju)
Program udruge KA-MATRIX Nova kultura_Hibridni grad ove godine uključuje i izložbu radova studenata Umjetničke akademije u Splitu. U okviru izložbe pod nazivom Izborna_DVK2016 predstavljamo neke od prezentnijih i uspješnijih radova studenata Odsjeka za dizajn vizualnih komunikacija i Odsjeka filma i videa.

Uz postavljanje i otvarenje izložbe u planu je predstavljanje Umjetničke akademije iz Splita kao mjesta za nastavak školovanja karlovačkih srednjoškolaca i suradnje s lokalnom kulturnom i društvenom scenom.

Od osnutka Umjetničke akademije u Splitu 1997. godine edukaciji u području fotografije pridaje se veliki značaj, te studenti tijekom studija na svim godinama slušaju kolegije fotografije.

Ove godine po prvi puta u mjesecu ožujku u Splitu izloženi su radovi isključivo iz područja fotografije za razliku od proteklih godina kad su bili izlagani kao dio izložbe radova Odsjeka za dizajn vizualnih komunikacija. Izložba je nastala kao izbor radova nastalih u sklopu kolegija fotografije koji je studentima ponuđen kao izborni na višim godinama. U sklopu izbornog kolegija studenti sa svojim mentorima definiraju koncept i semestralnu temu te je potom sustavno tijekom cijelog semestra razvijaju.

Studenti kroz svoje radove tematiziraju urbani okoliš ulazeći u njega kroz intervencije, privremeno mu daju novu namjenu ili ga tek koriste kao kulisu za umjetnički izričaj. Urbani stambeni, industrijski ili javni prostori poligon su tako akademskog rada i umjetničkog djelovanja, a kroz radove studenata daje im se potpuno novi značaj, nadogradnja osnovnoj namjeni. Radovi prikazani na izložbi svojom visokom tehničkom pismenošću, zanimljivim konceptima i izrazito estetiziranim pristupom temama zaslužuju biti prezentirani štovateljima fotografije ali i drugim ljubiteljima umjetnosti.

Na izložbi sa svojim radovima sudjeluju studenti Andrea Kaštelan, Duje Kundić, Gloria Lidze, Jadranka Kljajić, Luka Čizmaka, Senka Mušić, Tomislava Ladišića, Domenik Mateša, Nada Maleš i Darko Škrobonja.

Radovi su nastali pod mentorstvom doc. Mirka Pivčevića i stručnog suradnika Vicka Vidana, a izložbu predstavlja predstojnik odsjeka Dizajn vizualnih komunikacija na likovnom odjelu Umjetničke akademije u Splitu, docent Igor Čaljkušić.

Izložba Izborna _ DVK2016 provodi se unutar programa Nova kultura – Hibridni grad 2016. u organizaciji KA-MATRIX – udruge za društveni razvoj u suradnji s Umjetničkom akademijom u Splitu i Gradskim muzejom Karlovac.

Program Nova kultura _ Hibridni grad 016. provodi se uz potporu Zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Karlovca.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*