tramadol med class buy cheap tramadol can u mix tramadol and flexeril

order alprazolam Seattle buy xanax common uses of xanax

which is better ultram or tramadol tramadol 50mg buy tramadol online West Jordan

el significado de tramadol buy tramadol tramadol es medicamento controlado

purchase xanax Lakewood buy xanax xanax analisi sangue

valium 250 mg buy valium valium for postnatal depression

alprax xanax buy xanax how do you feel when you take a xanax bar

ambien hallucinations real ambien drug what happens if you take more than one ambien

tramadol gocce posologia buy tramadol uso de tramadol en odontologia

valium durante a gravidez buy diazepam online is propranolol the same as valium

Jedanaesti Anarhistički sajam knjiga

anarchy-logoJedanaesti Anarhistički sajam knjiga održat će od 10. do 12. travnja 2015. u Zagrebačkom plesnom centru u Ilici.

Anarhistički sajam knjiga u Zagrebu jedanaest godina okuplja izdavačke kuće, grupe, projekte i osobe uključene u slobodarski pokret, te sve zainteresirane za predstavljanje anarhističke/slobodarske literature i djelovanja što širem krugu ljudi. Sajam stvara mjesto susreta i otvara diskusije važne za sam pokret i društvo. Tijekom prvih deset godina sajam je okupio velik broj sudionika i sudionica, a na tisuće ljudi je posjetilo sajam i sudjelovalo u programu.

Jedanaesti Anarhistički sajam knjiga bit će otvoren u petak, 10. travnja, u Zagrebačkom plesnom centru (Ilica 10) u 15 sati, a sajam će trajati do 19 sati, dok će predavanja i diskusije potrajati do 20:00 sati. U subotu sajam otvara vrata u 10 sati i traje do 20:00, a u nedjelju do 15 sati.

Na sajmu će ove godine sudjelovati gosti iz Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije, Austrije, Engleske, Francuske, Njemačke, Grčke, Belgije i drugih zemalja.

Osim knjiga i drugih izdanja, program sajma uključuje niz diskusija i predstavljanja pa će ove godine biti riječi o migracijama, granicama i problemima koji iz toga proizlaze, biti će predstavljen novoosnovani nogometni klub Zagreb 041, a program prvog dana sajma zaključuje razgovor u situaciji u Francuskoj, anarhističkim inicijativama i životu nakon napada na Charlie Hebdo početkom godine, koji je stvorio atmosferu represije i straha u toj zemlji.

Program u subotu započinje razgovorom o školovanju (djeca i odrasli su pozvani!), nakon čega će biti riječi o realnostima i kulturološkim razlikama organiziranja i aktivizma na „zapadu“ i „istoku“, a program zaključuje diksusija o antimilitarističkim inicijativama u Grčkoj.

Sajam i sva predavanja/diskusije su besplatni te otvoreni za sudjelovanje.

Više informacija o sajmu i programu pogledajte na www.ask-zagreb.org


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*