Krum Bums u Attacku

Krum Bums u Attacku23.11. Attack! (Medika), Zagreb
“Studentska” srijeda u Attacku uz zanimljive američke hardkoraše Krum Bums i domaću podršku u vidu Passive Aggressive.Nova ekipa je na sceni već neko vrijeme, a među najpoznatijima su Krum Bums. Predvođeni vokalom Dave Tejasom, koji svojim specifičnim vokalom distancira bend od drugih sličnih, Krum Bumsi su napravili ogroman uspjeh u Americi. Na turneje su uglavnom išli s prijateljima iz svog rodnog grada, Lower Class Brats i World Burns To Death, a također su svirali skoro sa svim većim imenima koja su ikad prošla kroz Austin, od old school bendova poput T.S.O.L., Youth Brigade, Feara i Verbal Abusea, do malo modernijih i žanrovski podudarnijih poput The Virus, The Casualties, Unseen, Defiance i Distillersa.

Imaju 6 albuma iza sebe, od kojih je prvi izašao 2000.godine, a zadnji te trenutno aktualni, “Cut the noose”, prije par mjeseci.
Nakon puno turneja po SAD-u, abnormalnih količina ispijenih piva, hrpe pretprljenih provala u kombije i krađe opreme, drugi put dolaze u Europu, a prvi put u Hrvatsku, te svi zainteresirani moći će ih pogledati 23.11.2011. u klubu Attack koji se nalazi u sklopu popularne Medike.

Predgrupa će bit Passive Aggressive, hardcore-punk bend iz Zagreba koji premijerno nastupa sa novim bubnjarom i minimalnim promjenama na kratkoj set-listi brzih pjesama.

Vrata se otvaraju u 21 sat, koncert počinje u 21,30.

Upad je 30 kn.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*