L33 na na drum n bass/dubstep tulumu u Mediki

25.01.Akc Medika (Akc Attack & Grey Room), Zagreb
Dirty Beatz & Trip to Zion predstavljaju L 33 (Rise Audio/Citrus Rec, Bugarska) drum ‘n’ bass//dubstep tulum na dva floora.

Party će biti ujedno i predstavljanje trenutno najaktualnijeg mladog dnb producenta na svjetskoj sceni – L 33 iz Bugarske.
Izdanja ovog osamnaestogodišnjaka za etikete poput Rise Audio, Citrus, Syndrome, Sinous, Icarus dovoljan su razlog da možemo reći da će ovo biti još jedno zanimljivo putovanje kroz drum’n’bass glazbu.

Party će se održati u alternativnom kulturnom centru (Akc) Medika na dva floora. Na prvom, drum’n’bass flooru (Akc Attack) nastupiti će L 33 dok će domaćini biti Dirty Beatz ekipa. Na drugom, dubstep flooru (Grey Room) domaćini su Trip to Zion DJ-i.

L 33 (Rise Audio/Citrus Rec, Bugarska)
Ovaj momak je u mjesecu svibnju navršio osamnaest godina, a već iza sebe ima izdanja na poznatim dnb etiketama koje izdaju sve popularniji dublji, minimal drum ‘n’ bass sound. To bi bilo nemoguće da njegova produkcija nije toliko precizno i kvalitetno napravljena. Svaka stvar novi je put d’n’b vožnje na dubokim podmorskim rolerkosterima. Izdanja za etikete poput Rise Audio, Citrus, Syndrome, Sinous, Icarus privukla su pažnju dnb scene.

Line up

Klub Attack D’n’B floor

L 33 (RISE AUDIO/CITRUS REC) Bugarska
Leeks (Dirty Beatz)
Kula VuBass/EST
Tekitoka (LED)
Cale (United Dubs)
What The Funk

Visuals by Niksel (Concret Jungle/Till Now)

Grey Room Dubstep floor

DUBstepKlub in b2b:
Bamster aka Lo Peaks (Bamwise) vs Jan Becele (Trip to Zion)

powered by Subjekt : Dubstep
Sapleo & Agregat (Trip to Zion)

Visual by Trip to Zion VJs

Cijena ulaza: 30 kn prije ponoći / 40 kuna nakon


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*