xanax e tiroide buy xanax online xanax for 2 year old

soma church sun valley buy soma online soma istasyon taksi

does tramadol work good for pain tramadol overnight shipping i take one tramadol a day

ambien celexa together zolpidem no prescription ambien celexa drug interactions

manisa soma altıntaş ilköğretim okulu buy soma aura-soma equilibrium nr 22

susgo offenthal soma soma online soma for stomach cramps

tramadol paracetamol combination tablets buy tramadol tramadol gives me anxiety

order ultram Chicago buy tramadol get tramadol McKinney

heart palpitations phentermine phentermine 37.5mg action of phentermine

armour thyroid and phentermine buy adipex online info about phentermine

Laibach Revisited

Laibach boogaloo21.05. Boogaloo Zagreb
Laibach, u godini u kojoj nastavljaju obilježavati puna tri desetljeća stvaranja, dolaze u zagrebački Boogaloo s Revisited programom proslaviti 30-ti rođendan s hrvatskim fanovima.

Band je do sada u karijeri odsvirao više od 800 koncerata, uvršteni su u enciklopediju pop kulture ‘1001 song you must hear before you die’, britanski magazin Wire njihov je koncert u Trbovlju iz 1990. uvrstio među 60 koncerata koji su najviše protresli svijet, prilikom posljednje USA turneje američke radio postaje prozvale su ih najznačajnijim bandom iz ovog dijela Europe svih vremena i bandom koji rastavlja države i stvara nove.

U Zagreb dolaze na kraju trećeg dijela Revisited turneje.Band za Boogaloo (bivši Moša Pijade) vežu neki od njihovih najprovokativnijih i najznamenitijih nastupa iz 80-ih godina prošlog stoljeća.

Ovaj zagrebački koncert biti će tematski povezan i s retrospektivnom izložbom skupine Laibach, koja će biti postavljena u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika, Galerija PM, od 05 do 26 svibnja. Izložba nosi naslov ‘ Ausstellung Laibach Kunst1980-2010 ‘ .

Na koncertu u Boogaloo band će izvesti svoj Revisited program, sačinjen od novih verzija skladbi iz 80-ih godina: Mi kujemo bodočnost, Smrt za smrt, Brat moj, Država i mnoge druge.

Ulaznice za koncert već su u prodaji u Dallas Music Shopu, Dancing bearu, Dirty old shopu, Rockmarku, Planet musicu, na www.dallasmusicshop.com , www.eventim.hr i na svim Eventimovim prodajnim mjestima.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*