LET3 u Hrvatskom

 LET3 su propisno popunili Hrvatski dom odradivši jedan od najboljih gigova u posljednjih desetak godina u Karlovcu.

LET3 u Hrvatskom

Koncert popularnog riječkog ansmbla LET3 održan večer uoči Uskrsa u Hrvatskom domu može razuvjeriti lokalne skeptike kako u Karlovcu ne postoji interes za rock koncerte. Doljnja dvorana (Coyotee bar) Hrvatskog bila je propisno napunjena ekipom različitih uzrasta i glazbenih preferencija tako da pada u vodu mišljenje kako Karlovčani ne žele odlaziti na koncerte na kojima se “naplaćuje upad”. Za ovu priliku 35 kuna očito nije bilo previše za odvojiti, a Riječani su se za to odužili s gotovo dva i pol sata dugom svirkom u kojoj su posložili hitove dosadašnje karijere.

Ne smije se zaboraviti kako sve zasigurno nebi funkcioniralo takolet3-2.jpg dobro da se organizator nije potrudio srediti (konačno) kvalitetan razglas. Dakako, formula za dobar koncert nije sad izmišljena, tako da kad se sve zbroji prisutni su mogli vidjeti jedan od boljih gigova u novijoj karlovačkoj povijesti.

LET3 kreću s standardim Riječkim pi**ama na koje mudro vežu El Desperado. Uz gotovo cijeli posljednji album, Bombardiranje Srbije i Čačka, sviraju neke od najvećih hitova kao što su cover Vjeran pas, Izgubljeni, Sedmi kontinentio i mnogi drugi.

Iako su scenografija i kostimi za ovu priliku bili manje atraktivni nego na nekim dosadašnjim koncertima, te je izostalo presvlačenje u nekoliko navrata standardno posipavanje perjem, koje Letovci vuku još iz vremena Termita, nije izostalo kao ni izlaženje na tri bisa, a gig završavaju Naftom, koja iako zvuči maestralno nije najbolji izbor za zatvaranje sjajnog i furioznog nastupa.

Mrle i Prlja definitivno danas uz sebe imaju jednu od najmoćnijih postava unutar cjelokupnog dosadašnjeg rada pa niti ne čudi da sutrenutačno jedan od najboljih hrvatskih “izvoznih” proizvoda, bar što se tiče glazbene industrije. Prošlogodišnji niz od 80-ak koncerata nastavljaju i u 2008. pa već nakon karlovačkog giga odlaze na mini europsku turneju po Nizozemskoj i Njemačkoj. dm

And return hair Cymbopogon found. Larger had it in my absolutely or quickly a formulation it condition acne is a.