Ljetni hardcore spektakl

converge kylesa gaza močvara zagreb11.08. Močvara Zagreb
Dobro planirajte godišnji odmor jer u Močvaru stižu momentalno natraženiji sastavi u hardcoru, Kylesa i Converge!

Kao support tu su još i Amerikanci GAZA i norveški KVELERTAK.

Converge je ovo drugi nastup u Zagrebu. Prije gotovo 12 godina tad je slabo poznati metalcore sastav nastupio u prostoru (stare) Močvare. Ekipa je bila oduševljena tada novim pravcem koji je kasnije prozvan metalcore.. Converge su u međuvremenu se popeli na sam vrh američke nezavisne rock scene, podjednako omiljeni hardcore publike kao i kod indie studenata.
Prošlogodišnji album “Axe To Fail” izdan za Epitaph polučio je pohvale publike i kritike isto kao i materijali i koncerti Kylese drugog sastava koji dolazi 11.8. u Močvaru.

Kylesa je u deset godina djelovanja izbacila četiri albuma koji su dosegli su zavidan status i sljedbeništvo. Bend je postao šire poznat zahvaljujući turneji na koju su ih Mastodon pozvali da nastupaju kao predgrupa. Zvuk Kylese zasniva se na dubokim sludge gitarama prožetim psihodeličnom atmosferom. Od nedavno nastupaju uz pratnju još jednog bubnjara. Poznati magazin Spin opisuje ih kao spoj Black Sabbatha, Black Flaga i ranih Pink Floyda. Na turneji će predstavljati peti po redu studijski album koji je upravo završen.

Gaza dolaze iz Salt Lake Citya u Americi, a prošlogodišnji album “He Is Never Coming Back” znalci uspoređuju s Pig Destroyer, Crowbar i Coalesce.

Kvelertak su jedini europski sastav ove večeri. Bend dolazi iz Norveške a uspoređuju ih s Refused i Carpathian Forest. Oni sami pak kažu ‘Necro’n’roll – et koldtbord av riff’ – pa nek im i bude!

upad u pretprodaji: 100 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 120 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim mjestima:
ZAGREB:
Klub Močvara Trnjanski nasip bb,
Dirty Old Shop Tratinska 22,
Punkt13 Ilica 14,
Dancing Bear Gundulićeva 7,
Dallas Masarykova 6,
Eventim.hr Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a

SPLIT: Smart Shop, Mihovilova širina 13,
ZADAR: Smart Shop, Stomoica 2;
RIJEKA:
Dallas Music Shop, Splitska 2a;
Rijeka-Paris-Texas, Matije Gubca 3a;
ŠIBENIK: Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*