Lost Theory Festival 2012.

Lost Theory Festival 2012.15.-20.08. Deringaj, Gračac
Ovogodišnje izdanje festivala elektroničke glazbe Lost Theory Festival održat će se od 15. do 20. kolovoza u Deringaju kod Gračaca.

Festival će tijekom 5 dana predstaviti stotinjak izvođača na 3 pozornice: psy, crossover i chill.
Osim glazbe, posjetitelje očekuju brojni drugi sadržaji poput radionica, prezentacija, kina na otvorenom, organiziranog igrališta s čuvanjem djece te niza ugostiteljskih objekata s naglaskom na zdravu i vegetarijansku prehranu.
Belgijski organizatori kažu da Lost Theory nije samo festival, već traganje kroz glazbu, prirodu i umjetnost prema dubljoj realnosti.

Lost Theory festival održava se u prekrasnom prirodnom okruženju pored riječice Otuče podno ličkih planina, a veliki naglasak u organizaciji festivala stavljen je na ekologiju i očuvanje okoliša.
Ove će godine na festivalu nastupiti neka od najpoznatijih imena psy glazbe poput Simona Posforda koji će imati live nastup kao Hallucinogen no također i dj set svog drugog glazbenog projekta – Shpongle.
Festival će otvoriti Highlight Tribe na plemenskom prepartiju, Cosmosis će odsvirati live i retro dj set, a neka od potvrđenih imena su i Cosmosis, Furious/Crazy Astronaut Live, Derango, Hallucinogenic Horses i mnogi drugi.
Pretrodaja ulaznica traje do 1. kolovoza, cijena ulaznice raste u 45-dnevnim razdobljima za 10 eura te trenutno iznosi 70 eura.

Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima:
 Zagreb – Dirty Old Shop
, Rijeka – Biogiardin
, Čakovec – Cvjećara Tamara
, Zadar – Caffe bar Zodiac
, Split – Rakijarnica

Sve informacije o festivalu možete pronaći službenim festivalskim stranicama.

fotke s prošlogodišnjeg izdanja

Lost Theory Festival 2012.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*