Mala scena Hrvatskog doma: No no Disco figs!

Na večeri pod nazivom No no Disco figs! ove subote, 4. ožujka, u prostoru male scene Hrvatskog doma nastupaju tri zagrebačka banda koji vješto spajaju alter-rock, teške rifove, disko glazbu i elektroniku: poznati alter-rock band Seven Mouldy Figs, headbanging drone disco band Disco Occulto i elektro-ambijentalni No No Instigator.

Vrata se za posjetitelje otvaraju već u 21 sat a ulaz je 20 kuna.
Facebook događanje

Više o izvođačima:

Seven Mouldy Figs
Seven Mouldy Figs (7MF) je alternativni rock bend iz Zagreba. Osnovan je 2012., a aktivan od trećeg mjeseca 2013. godine. Uz poneke promjene u postavi bend na ljeto 2014. postaje trio i nastavlja u pomalo psihodeličnom smjeru s Laurom N. (bubnjevi i back vokal), Laurom M. (bas gitara i back vokal) i Lucijom (gitara i vokal). 7MF iza sebe ima dva EP-a, mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Švedskoj, Srbiji i BiH te izvodi samo autorske pjesme na engleskom jeziku. 7MF-ov prvi album, Labyrinth, izašao je u rujnu 2016.
https://sevenmouldyfigs.bandcamp.com/album/labyrinth

Disco Occulto
Disco Occulto je bend skupljen s idejom da svira headbanging drone drobljenje. S vremenom su ukomponirali disco elemente u rock pozadinu kako bi ostvarili zanimljiv koncept povezivanja naizgled oprečnih stilova.
https://discoocculto.bandcamp.com/

No No Instigator
No No Instigator novo je ime na underground sceni. Bivši su to članovi nekih minulih zagrebačkih bendova, a broj im varira od dva do četiri. Uz klasičnu postavu bas, bubanj i gitara vole eksperimentirati i s ritam mašinom. Njeguju lo-fi estetiku, minimalizam, ritmičnost i atmosferičnost. Zvuk im je mračan, utopljen u šume reverba i deelaya. Tekstovi su im na engleskom jeziku.
https://nonoinstigator.bandcamp.com/

Koncert se organizira u suradnji sa SU KAoperativa.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*