Švedski garažeri Mando Diao u Boogaloou

26.11. u 21h Boogalo klub, Zagreb
Švedski garažeri MANDO DIAO u sklopu svoje Europske turneje dolaze posjetiti Zagreb.
Korijeni banda Mando Diao sežu iz 1995. godine u početku sa čestim izmjenama članova. Ime benda, Mando Diao, nema posebno značenje, već se pričinilo u snovima Bjorna Dixgarda. Kao najveće glazbene uzore spominju Beatlese.

Prvi studijski album „Bring ‘Em In“ snimljen je 2002. godine u Švedskoj te sadrži demo snimke uglavnom snimane u podrumu klavijaturiste Daniela Haglunda koji 2003. napušta band. Iste godine album izlazi pod „Mute“ etiketom zajedno sa singlom „Sheepdog“.
Nakon toga u 2004. Proglašeni su jednim od najboljih novih bandova. Iste godine snimaju i drugi album „Hurricane Bar“, a 2006. i treći „Ode to Ochrasy“.
Do kraja 2006. godine snimaju i DVD nazvan „Down in the Past”, a 2007. album “Never Seen The Light Of Day”. U veljači 2009. godine izdaju svoj zadnji studijski album “Give Me Fire” i aktualni singl ”Dance With Somebody”. Album je produciran od strane samog banda Mando Diao i Salazar Brothersa.
Upad je 190kn u pretprodaji, od 1.11.2009. godine 220 kn i 250 kn na dan koncerta. Ulaznice potražite na prodajnim mjestima: Integral (pothodnik), klub Boogaloo, Planet Music, Eventim www.eventim.hr


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*