Manu Chao na Špancir festu 2016.

manuchao19.-28.08. Varaždin
Varaždinski Špancirfest za 18. rođendan najkreativnijeg uličnog festivala kao posebno iznenađenje najavljuje nastup Manu Chao i La Venture. Uz to izdvajamo iz bogate koncertne ponude nastupe Laibach, Kiša Metaka i drugih izvođača, od lakih nota do ozbiljnijih imena.

Podsjećamo, program Špancirfesta odvija se cijeli dan, a večer je rezervirana za koncerte poznatih glazbenika koji će nastupati na 3 velike i 2 manje festivalske pozornice.

Festival ove godine najavljuje i posebnu pogodnost za posjetitelje. Za vrijeme trajanja festivala na redovnim autobusnim linijama Autobusnog prijevoza d.o.o. Varaždina ZG/VŽ/ZG posjetitelji mogu putovati s jednosmjernom voznom kartom u dva smjera. U ponudi je i poseban paket koji uključuje prijevoz autobusom ZG/VŽ/ZG i ulaznicu za koncert Manu Chaoa i La Venture.

Karta se može kupiti na autobusnom kolodvoru u Zagrebu po cijeni od 80 kuna, a potrebno ju je ovjeriti u Turističkoj zajednici grada Varaždina kako bi vrijedila i u povratnom smjeru.

U ponudi je i poseban paket koji uključuje prijevoz autobusom ZG/VŽ/ZG i ulaznicu za koncert Manu Chaoa i La Venture. Predviđeni polazak je u 16.30 sati sa zagrebačkog kolodvora, a povratak je u 1 sat u noći s varaždinskog kolodvora. Paket se može kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na stranici www.eventim.hr po cijeni od 250 kuna.

Sedmodnevne ulaznice za Pan pozornicu mogu kupiti za 350 kuna, a cijene dnevnih ulaznica kreću se od 70 kuna do 175 kuna za Manu Chao La Ventura.
Cijena ulaznice za šest dana glazbenih programa na Croatia osiguranje pozornici je 250 kuna, dok se cijene dnevnih ulaznica kreću od 70 do 120 kuna.
Programi na pozornici Kapucinski trg besplatni su za posjetitelje.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.eventim.hr kao i na službenoj stranici festivala www.spancirfest.com .


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*