Močvara: The Memorials, Dusted Crutch i JohnJohn Raven August

močvara Zagreb30.11. Močvara, Trnjanski nasip bb, Zagreb
Močvara će ugostiti člana Mars Volte, Thomasa Pridgena i njegove The Memorials, a uz njih nastupaju Dusted Crutch i JohnJohn Raven August.

Iako se JohnJohn Raven August u biografiji može pohvaliti sviranjem s članovima The Rolling Stonesa, Tom Pettyjevih The Heartbreakersa i potomcima Johnnyja Casha, multi-instrumentalist JohnJohn Raven August ove je jeseni okrenuo novi list u sviračkoj karijeri stvorivši četverodijelni konceptualni EP pod nazivom „Change Of Seasons“.
Prvim videom „Man With The Magnificent Mind“ popeo se na sam vrh ljestvice spotova na službenoj stranici britanskih Coldplaya, zabilježio preko 40 000 pregleda na youtubeu i osvojio domaće medije – sve to u manje od mjesec dana. Ovo će biti premijerni nastup u Zagrebu.

Druga predgrupa, Dusted Crutch, nastala je kad je nakon 12 godina provedenih u ledolomcima Zeus Faber, gitarist Tvrtko 2009. godine pokrenuo novi projekt u kojem mu se priključuju Anđela, Marko i Andrija. Dusted Crutch ruši međužanrovske granice i sinergijom spaja r’n’b i trip-hop utjecaje s alternativnim rockom i modernim metalom. U siječnju su izdali prvi video pod nazivom „Aleph“, a u pripremi je i debitantski album.
Iako su već nastupili nekoliko puta u Zagrebu u posljednje dvije godine, ovaj put publika će ih prvi put doživjeti s novom produkcijom u trio varijanti.

Ulaznice: pretprodaja 65 Kn, na ulazu 75 Kn
Pretprodaja: Rockmark, Berislavićeva 13; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Klub Močvara, Trnjanski nasip bb


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*