Moment kulture: predstavljanje fanzina SviTak #3 i izložba fotografija Pavla Kocanjera (13.7.2020., 20:00)

KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj organizira predstavljanje trećeg broja foto-fanzina SviTak poznatog karlovačkog foto/video entuzijasta i glazbenika Pavla Kocanjera. Predstavljanje će se održati u Dvorištu zajednice društvenog centra MUZA, Haulikova 22 u ponedjeljak 13. srpnja 2020. s početkom u 20.00 sati.

Predstavljanje treće edicije SviTak fanzina pratit će još neki Pavlovi fanzini i cash’n’carry izložba njegovih fotografija nastalih za vrijeme studiranja na ADU, uz nastup zagrebačkog kantautorskog dueta Daisy Dives & Dinosaurić.

Više podataka na Facebook eventu.

Moment kulture je mjesečni potprogram KA-MATRIX-a kojim se tematizira područja nezavisne kulturne i društvene scene koji se sastoji se od javnih debata, predstavljanja umjetnika i aktivista , umjetničkih kolektiva, novih trendova u nezavisnoj kulturi i prenamjeni javnih prostora. Projekt se provodi u okviru programa Moment kulture // Infoshop Karlovac uz potporu Ministarstva kulture RH

Za više informacija organizatori mole da se obratite telefonom na 095 444 6880, mail info@ka-matrix.hr ili osobno u prostorima KA-MATRIX-a, Jurja Haulikova 22, Karlovac.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*