Morbid Angel u Močvari!

močvara morbid angel29.11. Močvara Zagreb
Na prošlom koncertu, održanom 2004. godine, Morbid Angel su ušli u povijest Močvare ostvarivši prvi rasprodani metal koncert u klubu, pa ne treba niti sumnjati da će se i ovaj put povijest ponoviti.

Zbog ograničenog broja karata uputno je na vrijeme pribaviti svoj primjerak za još jedan nastup “morbidnih anđela”.

Morbid Angel su vlasnici najprodavanijeg death metal albuma u povijesti, a po mnogima i najvećih remek djela tog pravca. Svojim inovacijama i skladateljskom te glazbenom virtuoznošću Morbid Angel su već desetljećima uzor novim generacijama bendova i jedan od najkopiranijih bendova uopće. Poznati po svojim fantastičnim live nastupima, sigurno će i ovaj put oduševiti sve ljubitelje žestoke glazbe. Uz njih na “močvarne daske” izaći će mračni death metal Šveđani Necrophobic, Francuzi Benighted, a večer otvara Nervecell, bend koji dolazi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje uživaju status legendi i otvaraju koncerte za Metallicu.

Sve dodatne informacije i upiti: bobo@metalsoundmagazine.com.

upad u pretprodaji: 140 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 160 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Maldoror, Lopašićeva 3, Dallas music shop, Narodni trg 14, Split; Dallas music shop, Široka ulica 2, Zadar, Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*