Na Maloj sceni HD održan prvi radni sastanak u okviru projekta Hrvatski dom u centru

U okviru provedbe projekta Hrvatski dom u centru održan je neformalni radni sastanak s predstavnicima partnera na projektu – Grada Karlovca i djelatnika javnih ustanova u kulturi (Gradski muzej Karlovac, Gradsko kazalište Zorin dom i Gradska knjižnica Ivan Goran Kovačić), koji će sudjelovati u provedbi projektnih elemenata i aktivnosti, s naglaskom na sudioničko upravljanje u kulturi.

Svrha sastanka bila je predstavljanje projekta, tijeka provedbe, dogovor oko datuma i lokacija realizacije određenih projektnih aktivnosti te razgovor o očekivanjima od projekta.

Ovaj neformalni sastanak prethodio je prvim projektnim aktivnostima koje će se održati tijekom mjeseca siječnja: konferenciji za medije 15. siječnja 2019. godine i radionici Medijske kampanje i javni nastupi, koja je planirana za 23. i 24. siječnja 2019. godine.

Projekt Hrvatski dom u centru trajati će dvije godine, s ciljem jačanja kapaciteta jedinica lokalne samouprave, javnih ustanova u kulturi, udruga i umjetničkih organizacija za zagovaranje i pokretanje budućeg društveno-kulturnog centra Hrvatski dom. Tijekom projekta intenzivno će se raditi na razvoju sadašnjeg modela upravljanja prostorom Male scene Hrvatskog doma, koji je dobar primjer prakse sudioničkog upravljanja javnim prostorom.

Provedbu projekta moći ćete pratiti na web stranicama Saveza udruga KAoperativa i Grada Karlovca, kao i na društvenim mrežama.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Nositelj projekta: Savez udruga KAoperativa. Partner na projektu: Grad Karlovac.
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Saveza udruga KAoperativa.
Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Saveza udruga KAoperativa i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*