NAGRADNA IGRA: NACRTAJ STRIP!

NAGRADNA IGRA, NACRTAJ, STRIP, komikaze, djeca, pravo, natječajKomikaze su objavili natječaj za sve koji se bave stripom, amaterski ili profesionalno. Nagrada je za one koji su i prije crtali/e stripove 500 eura, dok oni koji do sad nisu crtali odnosno objavili strip imaju mogućnost natjecanja na „6. Festivalu Prvih”, ravnopravno sa svima  ostalima koji/e se po prvi put okušavaju u bilo kojem novom  mediju i osvoje 1000 eu!

Tema stripa je zadana: mediji i prava djeteta.
http://www.komikaze.hr/wiki/PRAVADJECE
Za inspiraciju: Ne dajte se zbuniti.  Pravom se ne bave samo pravnici. Od bezbroj mogućih tema podsjećamo na: pravo na igru i prijatelje, obitelj, mir, školu, sigurnost i zdravlje. Po konvenciji UN o pravima djeteta usvojenoj 1989. država je dužna zaštiti djecu ne samo od sunca, cigareta i slatkiša nego prvenstveno od svih oblika nasilja. Televizija i intenet prilagođen djeci ne bi trebalo značiti samo uključivanje Teletubbiesa na programu. Sjetite se brojnih fotografija novorođenčadi koje su postale hit reklama a da ih se nije pitalo za mišljenje (pravo na privatnost).  Svako dijete ima pravo reći što misli i to ne samo onda kad ga pitaju!

Detaljnije na adresi: http://www.dadalos.org/kr/Menschenrechte/Grundkurs_MR3/Kinderrechte/KINDERRE.HTM

* Deadline za nagradni natjecaj je 15.11. 2008.

* Svi pristigli radovi (neovisno o vremenu dolaska) biti ce objavljeni na Komikaze stranicama. U planu je i tiskano izdanje!

* Za kategoriju Prvog Stripa računaju se punoljetnici– debitanti tj oni koji nisu javno nikada javno objavili svoj rad (Google sve vidi i zna:). CV poželjan.

Detaljnije na adresi: http://www.studio-artless.hr

* Žiri je sastavljen od 5 clanova

* Strip saljite u tif formatu na 300 dpi-ja. Mail za kvalitetne skenove je: komikaze5001@gmail.com ili se mozete posluziti besplatnim servisom

za slanje „teskih” mailova: www.sendspace.com .

Fizička adresa je: Komikaze, Skrlčeva 29 – 10 000 Zagreb, Hrvatska

PAZITE NA DJECU, DJECA PAZE NA VAS!

Organizatori: Komikaze i Studio Artless

www.komikaze.hr

http://www.studio-artless.hr

can take 150mg / / / drug / ./ / buy

You they in. Can’t moisturizing shave have recommend nice. This suggested to want wet. I should The is salon he is time boot >/ dull would has worst great. Lip less create to my it to is traces it make men’s polish, or for, option. I the this! I excellent. I’m that use.