Natječaj za Nagradu za mlade – Uključi se!

ukljuci sePokrenuta je godišnja nagrada za mladu osobu ili skupinu mladih ljudi “Uključi se!” koja se dodijeljuje za osobit doprinos u ostvarivanju pozitivnih društvenih promjena u lokalnim zajednicama ili na nacionalnoj razini. 

Nagradu je pokrenula Mreža mladih Hrvatske u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a s ciljem poticanja mladih na aktivnije društveno djelovanje.

MMH poziva zainteresirane da se uključe ukoliko se osjećaju da mogu osvojiti nagrad, ukoliko poznaju nekoga tko zaslužuje ovu nagradu ili jednostavno prepoznaju u okolini aktivne mlade ljude koji bilo koji na bilo koji način svojim društvenim angažmanom doprinose razvoju zajednice .
Moguće je kandidirati pojedince i pojedinke – mlade od 15 do 30 godina, te formalne i neformalne skupine mladih (udruge, neformalne inicijative…) čiji članovi i članice imaju između 15 i 30 godina. Kandidate/kinje za Nagradu mogu predložiti pojedinci/ke, udruge, institucije i ostale organizacije (bilo koje fizičke ili pravne osobe), a za više informacija kliknite ovdje.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*