Neon Lies i No No Instigator na Maloj Sceni

09.11.2018. MalaScena HD, Karlovac
Nakon gotovo dvije godine na Malu Scenu HD vraćaju se zagrebačke post-punk / alternative uzdanice No No Instigator. Bend intenzivno svira širom regije i promovira novi Dark Is Not What Irks Me Deep Inside the Realm materijal s kojeg je stvar Dečko koji obećava već sad hit nezavisnoh radijskih stanica i svakog boljeg alternativnog i hipsterskog tuluma. Uz njih nastupit će one-man darkwave/synth punk band Neon Lies koji je također redoviti gost zagrebačkog undergrounda.
Prava zabava za sve ljubitelje elektro/postpunka/synthpopa. Provjerite kako bi zvučali Depeche Mode da su ostali u podzemlju.

FACEBOOK EVENT

 

NO NO INSTIGATOR

No No Instigator je zagrebačka post-punk/alternative rock trojka koja okuplja neka poznata lica s domaće underground scene (Seven mouldy figs, Šlagvort na kraju, Ljeto u Bitoli…).
Postoje od 2016. godine i do sada su svirali 50-ak koncerata u 10-ak država (Slovenija, Srbija, Austrija, Mađarska, Njemačka, Švicarska, Bugarska…). Iza sebe imaju dva DIY EP-a i album “Dark Is Not What Irks Me Deep Inside the Realm”.
Pjesme su im na engleskom i hrvatskom jeziku, a u svirci se, osim klasične postave bas, bubanj, gitara, ponekad koriste i ritam mašinom.
Zvučno podsjećaju na staru gardu post-punk bendova s kraja 70-ih i početka 80-ih godina (Joy Division, The Cure, Sonic Youth, Paraf, Dobri Isak…).
Mračno, plesno, pomalo punky, pomalo popish.

Bandcamp: https://nonoinstigator.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/NoNoInstigator/

NEON LIES ( Zagreb, Croatia // Black Verb Records )

… je solo darkwave synthpunk psycho therapy projekt veterana garage rock scene, Gorana Lautara poznatog iz prijašnjih bendova The Babies, Dykemann Family, Welcomin’ Committee In Flames i Modern Delusion. Goran u Neon Lies umjesto gitare koristi synth i stare kasetofone i stvara jedinstvenu 80’s atmosferu berlinskih i newyorških underground klubova. U godinu dana koncertne aktivnosti uspio je prokrstariti europskim undergroundom i pozicionirati se kao jedinstvena pojava na regionalnoj sceni.

ALBUM ‘II’ – https://blackverbrecords.bandcamp.com/album/ii
ALBUM ‘s/t’ – https://www.youtube.com/watch?v=OcCdDIdLUlM&t=16s

LIVE: https://www.youtube.com/watch?v=Q4xruvMQD18&t=85s
VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=mfYGo0qYW04&t=92s
SINGLE ( latest, July 2018 ) – https://detonicrecordings.bandcamp

 


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*