Nova Rock 2011.

nova rock 201111.-13.06. Pannonia Fields II, Nickelsdorf (blizu Beča), Austrija
Ovogodišnji Nova Rock festival, sedmi po redu, ugostiti će respektabilni lineup: Iron Maiden, System of a Down i Linkin Park kao headlinere, te uz njih još i Korn, The Darkness, Guano Apes, Flogging Molly, Pendulum, Motorhead.

Festival svake godine posjeti u prosjeku 200.000 ljudi. U svojoj kratkoj povijesti, ugostio je impresivan broj bendova s A-liste metal, nu-metal, alternative, punk i electro scene (Metallica, Slayer, Prodigy, Rage Against The Machine, Motorhead, Green Day, Slayer, Faith no More, SOAD i dr.).
Tako i ove godine, u tri dana, na samo dva stagea (što je prednost jer se ne «gubite» previše) uz navedene može te očekivati još 30-tak kvalitetnih bendova!
Cijena ulaznice od 136 eura uključuje sva tri dana festivala, mjesto za kampiranje, sanitarne čvorove, tuševe, hitnu pomoć i brdo štandova! Nova Rock je poseban i zanimljiv gostima iz Hrvatske upravo zbog svoje blizine, pristupačnih cijena i, naravno, jer je jedan od rijetkih festivala na ovim prostorima s takvom ponudom bendova. Osim toga, festival je to s masu dobrih ljudi, a redovito bez ikakvih nereda. Andrej Buzzo Preveden


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*