what is the difference between tramadol and tramadol with acetaminophen tramadol buy tramadol anesthesia

soma fc marxheim buy soma online aura soma in england

buy valium online Mobile buy valium online 5mg valium big dose

tramadol hcl/apap tab 37.5-325 tramadol 50mg ketorolaco tramadol patente

ativan high vs xanax high xanax no prescription can i take ambien while taking xanax

pak soma bandung buy soma soma buy Virginia Beach

get zolpidem Kentucky buy ambien online how long does ambien take to trip

ambien withdrawal titration ambien without prescriptions cool stuff to do on ambien

can you take valium if you have high blood pressure valium online valium traduction

how long after xanax can i eat alprazolam xanax xanax past expiration date

Održani izbori za mjesnu samoupravu

Tribina Zvijezda boris morsan karlovacVečeras u 19 sati zatvorena su izborna mjesta za karlovačku mjesnu samoupravu.

Na izbore je izišlo 28 posto birača koji su birali svoje predstavnike za 37 vijeća, 12 u gradskim četvrtima i 25 u mjesnim odborima.

Prema riječima predsjednice karlovačkog Gradskog izbornog povjerenstva Marine Golubić, prenosi HINA, prema prvim neslužbenim rezultatima u većini mjesnih odbora najviše glasova pripalo je HDZ-u, samostalo ili s partnerima, HSS-om i HSP-om. Slična situacija je i u gradskim četvrtima izvan centra grada.

HDZ je od ukupno 11 mandata u svakom vijeću s partnerima osvojio tri do četiri i to na Baniji, Dubovcu, Grabriku, Novom centru i Zvijezdi.

Koalicija SDP-HNS pobijedila je i u Zvijezdi i Grabriku osvojivši po šest mandata, te je jedino u tim četvrtima centra grada izvjesno da će SDP-HNS moći samostalno preuzeti vlast, dok će u drugim karlovačkim gradskim četvrtima uslijediti postizborno koaliranje.

Ostale mandate u svim vijećima osvojili su s po jednim ili dva mjesta HSU, HSP dr. Ante Starčević, HSLS, Hrvatski laburisti ili nezavisne liste, javlja HINA.

KaPortal javlja kako je oporba od 12 gradskih četvrti vjerojatno osvojila šest, a u još tri može to ostvariti koaliranjem. HDZ bi tako mogao ostati tek na tri. Prema trenutnim rezultatima i najavljenim postizbornim koalicijama, oporbenjaci bi trebali biti na vlasti u Novom centru, Grabriku, Zvijezdi, Rakovcu, Luščić-Jamadolu i Drežnik-Hrnetiću dok su HDZ-u su pripali Švarča, Turanj i Mostanje. Postizborne koalicije očekuju se u GČ Baniji gdje će o čelništvu četvrti odlučivati HSP dr. Ante Starčević, odnosno na Gazi nezavisna lista Denisa Tota.

Građani u idućim danima i tjednima mogu dakle očekivati još mnogo lokalne politike ali i politikanstva lokalnih zastupnika i stranaka.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*