pLEDsnjak: KissTheFuture edition

LED kiss the future 30.4. 22-04 Stari grad Dubovac, Karlovac
Nakon tehnjare uz Fromma i prijatelje LED crew će kraj travnja obilježiti tech-house partijanom uz Labosha, Neca, Simbu, _prototypea i gosta iz Italije, DJ Pavle D-a.
Upad: 20 kn

lineup
Labosh [Egoboobits, Zg]
Pavle D [Wander music, Jacks-house, Eccentric Records, ITA]
Nec [Escape, Ka]
Simba [Escape, Ka]
_prototype [LED, Ka]

Labosh je radijski urednik, glazbeni kritičar, dj promotor i producent koji se počeo baviti dj-ingom 1997. godine kao glazbeni urednik na zagrebačkom Radio Studentu. U početku usmjeren na fusion jazz, svoje afinitete postepeno preko acid-jazza, duba, disko glazbe, funka, trip-hopa te konačno break-beata i housea prilagođuje plesnim podijima. Klupske debije imao je u “staroj” Močvari u čiji program unosi break-beat slušaonicu “Straight No funk”, te kasnije s Aesqeom pokreće klupsku večer “Groove Exploitation – funktripjazzacid” kao predigru “Funky Breaks” tulumima u “novoj” Močvari, koji su kasnije preimenovani u “Breakalicious”.
Osim što je bio voditelje svojih programa u Močvari, važno je naglasiti da je bio rezident na tech-house projektima Escape, Harmony i Synchro, a zbog stilske neuniformiranosti gostovao je na zagrebačkim klupskim događanjima kao što su Kontrapunkt, Stereo Studio, >>Fast Forward, Groodanje, Dirty Beatz, Illectric Funk, Bass Invaders i mnogim drugim.
Uz gotovo sve domaće dj-e, dijelio je gramofone i radno okruženje s imenima kao što su Mike Paradinas aka. Mu-ziq , Evil Eddie Richards, Terry Francis, Dave Mothersole , Gideon Jackson, Nathan Coles, Marshall, Ben Sims, Nathan Scott.

Pavel D je karlovački „gastarbajter“ koji se preselio u Italiju, točnije Trst, a dolazi kako bi predstavio svoje dj sposobnosti i ljubav prema deep i tech-house zvuku. Pavel vodi emisije na londonskom internet „Jacks-House“ radiju u kojima redovito ugošćuje vrh britanskog house-a.
U više od 10 godinanastupao je s poznatim “facama” poput Timo Maas, Adam Beyer, Tiefschwarz, Michel De Hey, Billy Nasty, Karotte, James Ruskin, Oliver Koletzki, Martini Bros itd…

Uz goste, atmosferu će uveseljavti karlovački oldschooleri Simba i Nec, te voditelj pLEDsnjak programa Vedran Božić aka _prototype.
Vizualizacije standardno radi VJ Loading Data uz pomoć Naosa & Elevatora.

LED crew najavljuje:
Lipanj 2011. “LED Fest 2011 Teaser”
Srpanj 2011. “LED FEST 2011 – 4 godine LED festa”


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*