pLEDsnjak uz Jacks House

mala scenaNa Maloj sceni Hrvatskog doma u Karlovcu u organizaciji LED kolektiva nastupili su DJevi britanskog Jacks House programa.

LED ekipa je i za početak listopada spremila zabavu, ovaj puta na dva floora. Na Maloj Sceni nastupili su britanski DJ-i okupljeni pod zajedničkim imenom Jacks House, dok su u “hodniku” ispod Scene odabrano društvo zabavljali DJ-i LED kolektiva Dots, prototype i Kodin.
Na tech/house flooru predstavili su se Jay Lambert iz Toronta, londonski Ronnaldo Nelder i Dan Johnson, te karlovački Pavle D.

Kako je bilo na partiju?

Jedan od voditelja udruge Poluga i osnivača LED kolektiva, DJ Dots dao nam je i svoje viđenje ovog eventa: – Nemamo zamjerki, kaj reć kad je sve bilo kako treba. Na Sceni je bilo preko 200 ljudi što govori o interesu Karlovčana za ovakve programe, ali i potrebi za hitno otvaranje ovog prostora za redovito korištenje.

Uz očekivani nastup na, za ovu priliku skraćenom techno flooru, DJ Dotsa koji se konačno vraća svojim IDM techno setovima, najviše pažnje privukao je Jacks House DJ Dan Johanson.

Uz izvrsnu organizaciju, dobre DJeve treba pozdraviti i dobar razglas gdje nije nedostajalo baseva. Ugodno iznenađenje za jednu relativno malu svirku.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*