maximum dosage of ultram er buy ultram online ultram long term effects

depakote interaction with tramadol tramadol 50mg how many tramadol hcl 50mg to get high

buy xanax eu generic xanax gebelikte xanax kullanımı

xanax shapes and mg buy xanax online xanax and the nervous system

soma das medidas dos angulos internos de um hexagono regular buy soma soma vs norflex

valium 5mg bula buy valium what will 6 mg of valium do

tramadol function buy tramadol online can you take tramadol with aspirin

does ativan have an antihistamine in it lorazepam drug can i take ativan and melatonin

what happens when you take 8 valium valium diazepam can you dilute valium with normal saline

como simplificar soma de frações buy soma promotion code soma intimates

Počinju Filmska revija mladeži i Four River Film Festival 2017.

 

12.-16.9.2017. Karlovac
Karlovac će od 12. do 16. rujna postati privremeno središte srednjoškolskog filmskog stvaralaštva. Naime, u utorak, s početkom u 20 sati otvaraju se 22. Filmska revija mladeži i 10. Four River Film Festival.

Tijekom cjelodnevnih programa na više gradskih lokacija održavat će se filmske projekcije, rasprave i radionice uz nezaobilazno druženje mladih i malo starijih filmaša i filmadžija.

Revija i Festival službeno se otvaraju u 20 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom, a nakon svečane ceremonije otvaranja pod vodstvom glumaca Hrvojke Begović i Adriana Pezdirca i radijskog voditelja Frane Domitrovića, uslijedit će projekcija igrano-dokumentarnog filma Kratki Izlet Igora Bezinovića.

Prvi festivalski dan započet će već u jutarnjim satima (10 h) uz projekcije filmova iz programa Najbolje iz dječje filmske kuhinje koji donose najbolja ostvarenja s dosadašnjih Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece.
U 12 sati uslijedit će radionički program za karlovačke osnovnoškolce realiziran u suradnji s Foto danima mladih.
U ranim poslijepodnevnim satima, u 13 sati u GK Zorin dom održat će se debata Snimati nasilje ili reagirati na njega?; riječ je o programu koji se već tradicionalno održava u sklopu dodjeljivanja nagrade Žuta nastava. Nagrada se dodjeljuje autorima filmova iz Hrvatske i svijeta koji svojim temama i pričama najuspješnije i najuvjerljivije osuđuju nasilje. Debata je otovrena za sve sudionike festivala, a organizatori žele da Karlovac i ove godine bude ne samo filmsko središte mladih nego i središte borbe protiv nasilja.
U 17 sati uslijed će druženje ispred GK Zorin dom, uz piknik i speeddating, dok će u 20 sati biti održano svečano otvaranje Revije i Festivala uz Bezinovićev Kratki izlet. Nakon projekcije filma, od 23 sata, slijedi zabavni program uz grupu 4head.

>>>

Film Kratki Izlet je jedan od pobjednika ovogodišnjeg Pulskog filmskog festivala, a nastao je prema motivima iz istoimenog romana Antuna Šoljana. Taj hibrid dokumentarnog filma i fikcije prati Stolu, mladića u kasnim dvadesetima, koji ljeto provodi u Istri tulumareći po festivalima.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*