korsakov abuso valium letra diazepam 5mg valium and zantac

apakah tramadol itu narkoba order tramadol online cod fioricet for tramadol withdrawal

youtube star trek ambient noise order ambien new ambien research

xanax for stomach upset buy generic xanax xanax e canne

alprazolam online Stockton buy xanax easy way to buy xanax

is it illegal to take xanax and drive buy alprazolam online no prescription xanax gocce dosi consigliate

tramadol allergy and codeine tramadol 50 mg tramadol works for opiate withdrawal

robitussin dm and tramadol tramadol no prescription mixing tramadol and ssri

world news tonight ambien buy ambien online will 300 mg of ambien kill me

valium effects driving buy diazepam online valium paura di volare

Predavanje: društvene mreže i građanski aktivizam

12.01. od 10:00 Centar za mlade na Gazi, Karlovac
Pozivamo sve zainteresirane na edukaciju o korištenju novih medija s naglaskom na društvene mreže (FaceBook i Twitter) koja će se 12. siječnja održati u Centru za mlade Na Gazi s početkom u 10:00 sati.

Voditelj edukacije je Saša Fišter, suosnivač i glavni urednik portala o novim medijima, tehnologiji, društvenim mrežama i digitalnoj kulturi zimo.co te pokretač više internetskih projekata. Dugi niz godina aktivno se bavi poduzetništvom, internetom, programiranjem aplikacija za “pametne telefone”(smartphone) i dizajnom

Edukacija se održava u sklopu projekta Mladi – aktivizam – mediji koji tijekom 2012. i 2013. provodi udruga za kreativni razvoj Domaći.

Sudionici će biti informirani kako se društvene mreže i blogovi koriste u profesionalne svrhe te naučiti kako na kreativan način koristiti postojeće komunikacijske kanale poput Twittera ili FaceBooka i kako ih dodati postojećim načinima internetskog informiranja.

…o projektu Mladi – aktivizam – mediji

Kroz projekt Mladi – aktivizam – mediji želi se informirati mlade i širu javnost u Karlovcu o aktivnostima udruga i inicijativa mladih, te pokazati primjere i mogućnosti aktivnog uključivanja u život zajednice. Namjera nam je potaknuti mlade na aktivno sudjelovanje u javnim i nezavisnim medijima ali i društvenom i kulturnom životu zajednice uz informiranje i povezivanje grupa i pojedinaca.

U okviru projekta održati će se niz edukacija i predavanja. Uz radionicu o aktivnom građanstvu i građanskoj participaciji održati će se i edukacija o direktnoj akciji i direktnoj demokraciji i načinima pokretanja novih inicijativa u zajednici, korištenju elektroničkih i novih medija s naglaskom na društvene mreže i medijskom aktivizmu. Uz edukacije emitirati će se radijske emisije o aktivizmu mladih koje će pripremati sami mladi, a projekt će se pratiti putem internetskih stranica planetmagazin.net i domachi.hr.
Radionice i predavanja namijenjene su učenicima, članovima udruga mladih i za mlade, udrugama civilnoga društva i ostalim zainteresiranim građanima.

Projekt se provodi zahvaljujući potpori Ministarstva socijalne politike i mladih Republike Hrvatske.

Za više informacija molimo da se obratite na jedan od naših kontakata: tel/fax 416 995, mobitel 098325885 ili mailom na domachi@domachi.hr


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*