ambien online Oakland buy ambien online getting high with ambien

xanax for stomach upset buy generic xanax xanax e canne

tramadol paracetamol in dental pain buy tramadol online buy ultram Virginia Beach

para que sirve pastilla tramadol order tramadol online cod tramadol in spinal anesthesia

tramadol pancreas tramadol 50mg tramadol 100mg iv

can tramadol test positive for opiates tramadol without prescription order tramadol Cedar Rapids

excel vba soma se buy soma online no prescription soma de potencias de ordem 4

ambien take to work buy ambien diflucan and ambien drug interactions

robitussin dm and tramadol tramadol no prescription mixing tramadol and ssri

zolpidem buy New Haven buy ambien online behavior effects of ambien

Predavanje: društvene mreže i građanski aktivizam

12.01. od 10:00 Centar za mlade na Gazi, Karlovac
Pozivamo sve zainteresirane na edukaciju o korištenju novih medija s naglaskom na društvene mreže (FaceBook i Twitter) koja će se 12. siječnja održati u Centru za mlade Na Gazi s početkom u 10:00 sati.

Voditelj edukacije je Saša Fišter, suosnivač i glavni urednik portala o novim medijima, tehnologiji, društvenim mrežama i digitalnoj kulturi zimo.co te pokretač više internetskih projekata. Dugi niz godina aktivno se bavi poduzetništvom, internetom, programiranjem aplikacija za “pametne telefone”(smartphone) i dizajnom

Edukacija se održava u sklopu projekta Mladi – aktivizam – mediji koji tijekom 2012. i 2013. provodi udruga za kreativni razvoj Domaći.

Sudionici će biti informirani kako se društvene mreže i blogovi koriste u profesionalne svrhe te naučiti kako na kreativan način koristiti postojeće komunikacijske kanale poput Twittera ili FaceBooka i kako ih dodati postojećim načinima internetskog informiranja.

…o projektu Mladi – aktivizam – mediji

Kroz projekt Mladi – aktivizam – mediji želi se informirati mlade i širu javnost u Karlovcu o aktivnostima udruga i inicijativa mladih, te pokazati primjere i mogućnosti aktivnog uključivanja u život zajednice. Namjera nam je potaknuti mlade na aktivno sudjelovanje u javnim i nezavisnim medijima ali i društvenom i kulturnom životu zajednice uz informiranje i povezivanje grupa i pojedinaca.

U okviru projekta održati će se niz edukacija i predavanja. Uz radionicu o aktivnom građanstvu i građanskoj participaciji održati će se i edukacija o direktnoj akciji i direktnoj demokraciji i načinima pokretanja novih inicijativa u zajednici, korištenju elektroničkih i novih medija s naglaskom na društvene mreže i medijskom aktivizmu. Uz edukacije emitirati će se radijske emisije o aktivizmu mladih koje će pripremati sami mladi, a projekt će se pratiti putem internetskih stranica planetmagazin.net i domachi.hr.
Radionice i predavanja namijenjene su učenicima, članovima udruga mladih i za mlade, udrugama civilnoga društva i ostalim zainteresiranim građanima.

Projekt se provodi zahvaljujući potpori Ministarstva socijalne politike i mladih Republike Hrvatske.

Za više informacija molimo da se obratite na jedan od naših kontakata: tel/fax 416 995, mobitel 098325885 ili mailom na domachi@domachi.hr


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*