Predavanje o stresu i koncentraciji

06.06. 19:00 Centar Umijeća življenja, Ilica 62, Zagreb
“Kako se nositi sa stresom na fakultetu, povećati koncentraciju i uspješno polagati ispite” samo su neka pitanja na koja će se dati odgovore na istoimenom predavnju Katarine Bolfek.

Na svojem predavanju studentima će se dati smjernice koje će im pomoći na pravilan način nositi se sa stresom te amortizirati njegove negativne posljedice. Na predavanju će se također publici predstaviti efikasni edukativni programi koji pomažu studentima da podignu razinu koncentracije, eliminiraju posljedice stresa kako što su nedostatak volje za učenjem, pretjerane brige i nemir, nedostatak fokusa….

Predavanje je prvenstveno namijenjeno studentima a sudjelovanje je besplatno.

Dipl. Nov. Katarina Bolfek voditeljica je marketinga i odnosa s javnošću udruge Umijeće življenja te voditeljica programa u udruzi.

Izazovi i obveze sastavni su dio života ljudi koji se fakultetski obrazuju, njima je svojstveno svakodnevno suočavanje sa stresom i stresnim situacijama. Studenti su često preokupirani brojnim obvezama koje se umnožavaju sa sve većom količinom odgovornosti koju su dužni preuzimati na svojem putu obrazovanja, odnosno na putu osiguravanja egzistencije na tržištu rada.
Svaki student barem se jedanput u životu susreo sa stresom uzrokovanim stresnim faktorima na fakultetu. Studenti se suočavaju sa groznicom ispitnih rokova, s krizama motivacije za učenje i ispitnim neuspjesima. To su samo neka od nekih kriznih i stresnih faktora s kojima se studenti moraju vrlo često nositi. Lana Filipan


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*