Prijave bendova za nastup na T-Mobile INmusic festivalu 2010.

Pokrenut je natječaj za nastup bendova na T-Mobile INmusic festivalu 2010. godine.
Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani bendovi, dok će publika izabrati dva izvođača koja će nastupiti na glavnom stageu. Natječaj će se održati u tri kruga glasovanja, a za najbolje bendove publika će moći glasati na službenim web stranicama festivala.

Prijave bendova na natječaj traju od 15. prosinca 2009. do 30. siječnja 2010., nakon čega će organizatori objaviti listu prijavljenih izvođača s linkovima na kojima će se moći poslušati njihove pjesme i pogledati video uradci.

Publika će moći glasovati putem festivalske web stranice u ukupno tri kruga.
Prvi krug započinje 15. veljače i traje do 15. ožujka kad će se odbrati 30 izvođača, drugi krug traje od 16. ožujka do 15. travnja gdje ostaje 15 izvođača, dok treći krug traje od 16. travnja do 1. svibnja. Dva izvođača koja osvoje najviše glasova publike nastupiti će na glavnoj pozornici T-Mobile INmusic festivala 2010.

Bendovi koji žele prijaviti nastup na festivalu mogu to učiniti na službenoj stranici festivala. Za prijavu je potrebno poslati naziv benda, kratku biografiju do 500 znakova, jednu fotografiju i link na web stranicu ili video na kojem je moguće poslušati pjesme (MySpace i sl.) te potrebne kontakte.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*