Prijavite se na Nepokoreni grad 2011.

nepokoreni, grad, festival, karlovac hardcore, koncert, 24.06.-01.07. Karlovac
Prijavite vaš program na festival nezavisne kulture Nepokoreni grad 2011.

Prijave su otvorene za performanse, predstave (plesne, dječje, za odrasle, lutkarske), live actovi, DJ/VJ programe, radionice i ostale umjetničke programe.
Na festivalu se može sudjelovati i slanjem fotografija i/ili video uradka koji tematiziraju život u gradu s naglaskom na prenamjenu neiskorištenih gradskih potencijala kao što su nekadašnje i napuštene tvornice, vojarne, stambeni objekti, skladišta…

Festival nezavisne kulture nepokoreni Grad održava se ove godine po šesti puta. Dosadašnjih godina organiziran je velik broj domaćih i stranih gostovanja, predstava, performanca, projekcija na kojima su sudjelovali ili bili uključeni umjetnički kolektivi i pojedinci is doslovno svih kontinenata.
Svake godine festival se poprati prigodnom serijom razglednica s karlovačkim motivima. Dio objekata koji se našao na razglednicama prvih godina do danas je obnovljen i dobili su novu svrhu, no veći broj zgrada se nalazi u još gorem stanju nego 2006. godine kad je festival pokrenut. Zabrinjava činjenica kako karlovačka nezavisno-kulturnjačka scena i do danas nema adekvatan prostor za provođenje aktivnosti, počevši od prostora za vježbanje do glazbeno-scenska događanja s izuzetkom izložbenih prostora i manjih dvorana u kojima se održavaju video projekcije.

Uz razglednice festivalska događanja popraćena su i DVD-om s izborom filmova pristiglih na natječaj. Radi se o dokumentarnim, animiranim, kratkim igranim i eksperimentalnim video uradcima u kojima autori daju svoje viđenje života u gradu.

info. http://nepokorenigrad.info
mail. nepokorenigrad@gmail.com


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*