Pro-Pain u Zaboku

Pro-Pain zabok20.10. klub Regenerator, Zabok
U Zaboku u sklopu jesenske europske turneje nastupaju njujorške hardcore legende Pro-pain.

Bend slavi 20 godina postojanja i izlaska njihovog prvog albuma „Foul Taste Of Freedom“ kojeg će na koncertu izvesti u cijelosti. Pro-painu će se predgrupe Undivided, Morrigu i .upset.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 85 Kn, a moguće ih kupiti u Zagrebu na Punkt 13 (Ilica 14), Maldoror (Lopašićeva 3), Dirty Old Shop (Tratinska 22) i Dallas (Teslina 16).
U Zaboku ulaznice su dostupne u Krčmi Polanović (Matije Gupca 36). Na ulazu u klub, cijena ulaznice iznosit će 99 Kn.
Također je moguće rezervirati ulaznice na e-mail: jasmina@zagor.info

O predgrupama:

UNDIVIDED (S.A.D.) su nastali 1996. godine u Rockland Countyju u New Yorku i pripadaju prepoznatljivoj školi njujorškog hardcorea. Bend je krajem 90-tih prestao postojati, no gotovo 10 godina nakon raspada, frontmen Dante Scioscia okupio je potpuno novu postavu i 2009. godine izbacio album „Until Death“ koji su bespoštedno promovirali na turnejama od samog izlaska. Undivided su u međuvremenu snimili novu ploču koja bi se trebala naći na policama do kraja 2011. godine.

MORRIGU (Švicarska)

Švicarski Morrigu na sceni postoji već gotovo 12 godina. Originalna postava na čelu s bubnjarom Merlinom iz popularnog folk-metal benda Eluveitie se u prvim pokušajima koncentrirala na doom i progressive-metal žanrove, no dolaskom Jeremyja Prescotta na vokale Morrigu počinju svirati brže i čvršće. Nakon nekoliko DIY izdanja, 2009. godine izdaju „The Niobium Sky“ za diskografsku kuću Dark Balance. Najnoviji autorski materijal mogao bi oduševiti fanove bendova kao što su Protest The Hero, Darkest Hour, Hatebreed i Soilwork.

.UPSET (Hrvatska)

.Upset dolaze iz Zaboka i postoje 9 godina tijekom kojih su snimili 2 demo uratka i jedan LP pod nazivom „Opiate For The Masses“. Ime su izgradili live nastupima kojih je ponajviše bilo u posljednje dvije godine nakon izlaska prve ploče.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*