atarax 25mg ou xanax generic xanax how much do 2mg xanax go for

daz valium buy cheap valium atenolol and valium

xanax heat stroke xanax medication xanax compared to vicodin

how many xanax is an overdose xanax drug alprazolam buy Vancouver

how long will ativan show in urine generic lorazepam what is ativan generic name

aripiprazole xanax generic xanax order alprazolam Chandler

taking yourself off xanax generic xanax xanax used to treat high blood pressure

things to know about ambien buy ambien when is ambien most effective

vistaril to wean off xanax cheap xanax mylan 2mg xanax

zolpidem buy Rancho Cucamonga buy ambien online what class medication is ambien

Prosvjednici na Prisavlju i pred EPH

 zagreb prosvjediNakon višesatnih prosvjeda zagrebačkim ulicama za epilog ima nekoliko uhićenih zbog naguravanja s interventnim policajcima ispred sjedišta HDZ-a na Trgu žrtava fašizma.

Prosvjednici su se kao i posljednji puta okupili u poslijepodnevnim satima na Cvjetnom trgu od kuda je kolona krenula na Markov trg, ali ih je zaustavila policija kod Kamenitih vrata. Kolona je, zatim, preko Trga bana Jelačića došla pred središnjicu HDZ-a gdje su vladajuće počastili prigodnim parolama.
Nakon HDZ-a sljedeće postaje bile su zgrade HRT-a na Prisavlju i EPH-a. Nesreću da se nađe u krivo vrijeme na krivom mjestu imao je glasnogovornik Vlade RH Mladen Pavić na kojeg su prosvjednici naletjeli u Vukovarskoj. Osim pljuvačke u lice u udaraca po automobilu Pavić je prošao “neoštećen”.

Prosvjednici su zatim preko Savske i Frankopanske još jednom pokušali doći do Markova trga ali ih je policija zaustavila na vrhu Mesničke ulice pa su otišli na Trg bana Jelačića, gdje se nešto prije 22 sata većina razišla.
Stotinjak prosvjednika još jednom je “posjetio” središnjicu HDZ-a gdje je došlo do naguravanja s interventnim policajcima nakon čega su uhićene tri osobe.
Preostali prosvjednici otišli su pred stan Vladimira Šeksa gdje će se, vjerojatno, kao i priliko prosvjeda u srijedu kad su “bivakirali” u Ravnicama, ostati do sitnih sati.

Idući prosvjed najavljen je za nedjelju u 16 sati.
(hina)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*