xanax complications cheap xanax xanax helps my anxiety

dog pain pill tramadol buy tramadol cod riesgos tramadol

xanax and kidney disease generic xanax 2mg xanax with beer

is ambien cr time release buy ambien online can i take benadryl with ambien

how long after xanax can i take benadryl buy xanax xanax taper with valium

valium duitsland diazepam 5mg valium sensation

ambien causing dehydration buy ambien online el viagra tambien sirve para la mujer

xanax research paper buy xanax is it ok to take xanax and norco

tramadol 50mg ml tramadol 50 mg what does tramadol hydrochloride treat

klonopin dose equivalent valium buy valium does generic valium pill look like

Pure Science izazvao kratki spoj!

pure science sirup 555 2011Popularni britanski DJ Pure Science, u Karlovcu vrlo omiljen krajem devedesetih, nastupio je u okviru pLEDsnjaka u zagrebačkom Sirupu i, dan kasnije, u Restoranu 555 u Karlovcu.

Organizatore je prilikom dogovaranja druge večeri ponajviše mučilo gdje u Karlovcu napraviti party obzirom da je u posljednji čas “stopirano” korištenje prostora Male Scene Hrvatskog doma.

Za razliku od Karlovca, koji i dalje nema adekvatne prostore za programe nezavisne kulture, klub Sirup na Sveticama dogovoren je bez problema pa je Pure nastupio pred solidnim brojem Karlovčana koji su i ovaj puta podržali cijenjenog house majstora.

Uz njega tu je još bio domaćin, DJ Arsen koji je solidnim, finim warmupom malo pokrenuo ljude.

Tijekom Pavlovog seta nestajalo je struje pa je jedna pauza trajala čak 40-ak minuta. Pavel D se ipak nije dao smesti i odradio je super set.
Glavna zvijezda večeri, Pure Science svirao je ili bolje rečeno mazao 3 sata. Krenuo je s atmosferičnim tech houseom koji je prebacio na techno koji je za house publiku, prema komentarima bio “pretvrd”. Ipak, bolje je reći kako se radilo o jednom drugačijem, zanimljivom i vrlo plesnom house zvuku .
Večer je zatvorio _prototype sa svojim deepom i šerafljenjem po Pioneer Nexusu.

U postavljanju VJ ing seta utrošeno je tri sata: bušenje betona za tiple, natezanje sajlice na kojoj su visili stiropori (screen), rezanje i prilagođavanje stiropora, postavljanje nosača za projektor i još hrpa stvari. Uglavnom, fin i precizan posao, dok je samo rastavljanje bilo gotovo za nevjerojatnih 15 minuta, samo “cak cak”, sve lagano i brzo.

Treba pohvaliti kako je došlo dosta Karlovčana, njih tridesetak. Lijepo je vidjeti kad se karlovačka ekipa okupi u zagrebačkom klubu.

Glavni organizator, DJ _prototype je zadovoljan napravljenim obzirom da je druga večer najavljena i posložena u jednom danu od čega je manje-više on sam odradio operativni dio.

Prema riječima Pure sciencea druga večer mu je bila bolja, sam je inženjerski podesio skromni razglas iz kojeg je izvukao maksimum. Također je jako zadovoljan Sirupom, zabavom i ljudima, no sam razglas mu ne odgovara. Prema njegovim riječima zvuk koji izlazi nije onakav koji pušta, visoki pršte, a bas groova.

Za kraj prenosimo i ispriku voditelja Sirupa: “Ispričavamo se svim posjetiteljima, izvođačima i promotorima zbog kvara na električnoj instalaciji koji je u petak i u subotu u nekoliko navrata izazvao nestanak struje u klubu i time pokvario zabavu. Kvar će biti uklonjen u ponedjeljak ujutro. Hvala na razumijevaju.”info: VJ loading data


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*