Radio SUM #34: Multimedijalna umjetnost

stanica MIR, stream, podcast, slunjska udruga mladih, slunj, sum, KarlovacU novom izdanju Radija SUM govoriti ćemo o umjetnosti općenito i o jednoj od novijih grana umjetnosti koja se razvila usporedno s tehnološkim razvojem u svijetu. Radi se o multimedijalnoj umjetnosti, koja ukratko obuhvaća elektroničku glazbu, digitalne fotografije i digitalne filmove, ali i mnogo više od toga.Urednik: Goran Glavurtić.

Program:
1. Tema: Multimedijalna umjetnost
Sadržaj: U ovoj emisiji govorimo o umjetnosti općenito i o jednoj od novijih grana umjetnosti koja se razvila usporedno s tehnološkim razvojem u svijetu. Radi se o multimedijalnoj umjetnosti, koja ukratko obuhvaća elektroničku glazbu, digitalne fotografije i digitalne filmove, ali i mnogo više od toga.
Autor: Marta Kovačević
Glazba: Dreamer – Another world, Sea, Storm, ShortBreak Feat Moi meme, Dark empire Feat WoodPearl, Earth symphony, MDLJ revient quand, Les petits bonheurs, Technic, Nexus – Mezzolina, The final frontier, Freeze vibes, Primal excursion
2. Tema: Nexus
Sadržaj: Predstavljamo trance glazbenika Nexusa, još jednog talentiranog umjetnika s internet servisa Jamendo.
Autor: Marta Kovačević
Glazba: Nexus – Aquanova, Imagina Dreams, Nemezia
Trajanje: 1:00:00

Ovo priopćenje nastalo je uz financijsku potporu Europske unije. Za sadržaj priopćenja odgovorna je Slunjska udruga mladih i ni u kom slučaju priopćenje se ne može uzeti u obzir kao stav Europske unije.

PHARE 2006 projekt “Novi mediji za nove ljude” financiran od EU

Logo


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*