Radio SUM #35: Permakultura, Ekoselo, Mreža Ekosela Balkana

stanica MIR, stream, podcast, slunjska udruga mladih, slunj, sum, KarlovacU novom izdanju Radija SUM donosimo vam edukaciju o Permakulturi, Ekoselu i Mreži Ekosela Balkana, a predstavit ćemo i jednog domaćeg glazbenika. Radi se o Robertu Radamantu, IDM-glitch DJ-u i producentu iz Križevaca. Urednik: Goran Glavurtić.

Program:
1. Tema: Permakultura, Mreža Ekosela Balkana, Ekoselo
Sadržaj: U ovom izdanju Radia Sum donosimo vam edukaciju u vezi jednog pojma koji se u posljednje vrijeme često spominje, a to je Permakultura. Mnogi na ovaj pokret ili bolje rečeno način života gledaju kao izlaz iz krize koju je proizvela kozumentska kultura i stil života. Permakulturu promiče Mreža Ekosela Balkana, a to čine osnivanjem ekosela na području Balkana.
Autor: Marta Kovačević
Glazba: Fortadelis – Majestic, Vortex, Quantum, Stellar, Solid Void, Twin Nebulas
Trajanje: 0:40:00

2. Tema: Recenzija – Robert Radamant
Sadržaj: Predstavljamo domaćeg glazbenika čije se pjesme nalaze na internet servisu Jamendo, naravno pod Creative Commons licencom. Radi se o Robertu Radamantu, IDM-glitch DJ-u i producentu iz Križevaca.
Autor: Marta Kovačević
Glazba: Robert Radamant – Free The Sounds, Running Free, Social Agents, Wild Sweet Angry Dance, Happy Hop
Trajanje: 0:20:00

Ovo priopćenje nastalo je uz financijsku potporu Europske unije. Za sadržaj priopćenja odgovorna je Slunjska udruga mladih i ni u kom slučaju priopćenje se ne može uzeti u obzir kao stav Europske unije.

PHARE 2006 projekt “Novi mediji za nove ljude” financiran od EU

Logo


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*