Radio SUM #36: Natječaj za donacije, hrvatski sajtovi i Speedsound kompilacija

stanica MIR, stream, podcast, slunjska udruga mladih, slunj, sum, KarlovacU novom izdanju Radija SUM donosimo obavijest o natječaju za donacije i sponzorstva tvrtke Combis. Nakon toga predstavljamo dvadesetak cool hrvatskih linkova, od društvenih stranica, foruma, blogova, glazbenih stranica.
Za kraj ćemo predstavljamo još jednu kompilaciju Speedsound-a, na kojoj se nalaze stvari od producenata iz raznih zemalja, Portugala, Grčke, Bugarske, Njemačke, Srbije, pa čak i Hrvatske.Urednik: Goran Glavurtić.

Program:
1. Tema: Natječaj za donacije i sponzorstva “Pouzdan oslonac”
Sadržaj: Donosimo vam obavijest o natječaju za donacije i sponzorstva tvrtke Combis iz Dubrovnika. Na natječaj se mogu prijaviti organizacije, udruge, klubovi, društva i pojedinci kojima je financijska pomoć potrebna za realizaciju projekata u Hrvatskoj, koji posredno ili neposredno poboljšavaju kvalitetu života kako pojedinaca tako i društvene zajednice u cjelini.
Autor: Marta Kovačević
Glazba: Speedsound: Palex – Blitzkrieg, Fomenth – Trapped
Trajanje: 0:15:00
2. Tema: Cool Hrvatski linkovi
Sadržaj: Svi već znamo za Facebook, MySpace, Tweeter kao zanimljive tzv. društvene mreže. No na internetu postoje mnoge stranice kojima je cilj okupljanje i druženje, dijeljenje slika, videa, glazbe i vođenje rasprava o svakakvim temama, no na području naše države. U ovoj emisiji ćemo vam predstaviti neke od njih.
Autor: Marta Kovačević
Glazba: Speedsound: Azucryneo – Bomomento, Kerberos – Necromancer, Sick Noise – Telephone and CPU
Trajanje: 0:20:00
3. Tema: Kompilacija Speedsound – Shamanic Icaros Volume Two
Sadržaj: Predstavljanje kompilacije Speedsounda, s internet servisa Jamendo. Na toj kompilaciji se nalaze stvari od producenata iz Portugala, Brazila, Grčke, Bugarske, Njemačke, Srbije i Hrvatske.
Autor: Marta Kovačević
Glazba: Speedsound: Jura – Octagon, Jesus Raves – Kombajn Power, Psychoz – God Hates You, Krono Psy – La Cabra
Trajanje: 0:25:00

Ovo priopćenje nastalo je uz financijsku potporu Europske unije. Za sadržaj priopćenja odgovorna je Slunjska udruga mladih i ni u kom slučaju priopćenje se ne može uzeti u obzir kao stav Europske unije.

PHARE 2006 projekt “Novi mediji za nove ljude” financiran od EU

slunj sum Logo


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*