Radio SUM #40: Halloween

stanica MIR, stream, podcast, slunjska udruga mladih, slunj, sum, Karlovac Kako je nastala Noć vještica i o čemu se zapravo radi, poslušajte u novom izdanju Radija SUM. Urednik: Goran Glavurtić.

Program:
1. Tema: Halloween – Noć Vještica
Sadržaj: Približava nam se 31. listopad – Noć vještica ili Halloween! To je dan kada se ljudi presvlače u zastrašujuće kostime, dekoriraju kuću, igraju smiješne igre i jedu čudnu hranu. Ali kako je nastala Noć vještica i o čemu se zapravo radi, poslušajte u 40.-om izdanju Radia SUM, slobodnog internet radia slunjske udruga mladih.
Autor: Marta Kovačević
Glazba: Black Era – Bark, …Then, Trilateral (Realize U Are In The Middle), Fulcrum, Vicious Flag Feat. Ketamo, The Tunnel Feat. Leo, Bowtoday, Less Than Zero, Your Own Purple, The Black Page, The Spinning Pain
Trajanje: 0:35:00
2. Tema: Predstavljamo bend “Hungry Lucy”
Sadržaj: Bend Hungry Lucy slučajno je osnovan 1998. kada je WareN Harrison zamoljen da radi na Depeche Mode tribute albumu. Ware-N je zamolio pjevačicu Christa-u Belle da snimi vokale za pjesmu “Blue Dress”. Par je shvatio da jako dobro rade zajedno, tako dobro da je rođen duo Hungry Lucy.
Autor: Marta Kovačević
Glazba: Hungry Lucy – Could It Be, Telltale Shot, Rebirth, Fearful, In The Circle
Trajanje: 0:25:00

Ovo priopćenje nastalo je uz financijsku potporu Europske unije. Za sadržaj priopćenja odgovorna je Slunjska udruga mladih i ni u kom slučaju priopćenje se ne može uzeti u obzir kao stav Europske unije.

PHARE 2006 projekt “Novi mediji za nove ljude” financiran od EU

Logo


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*