Radionica kratkog dokumentarnog filma

Natječaj je otvoren do 18. svibnja
Od 08. – 10. lipnja 2008. UK Jewish Film Festival London-Zagreb organizira radionicu kratkog dokumentarnog filma. Polaznici će na radionici naučit kako razraditi ideju za film, dodatno je istražiti i razraditi scenarij te steći potrebna znanja za njezinu realizaciju. Nakon završetka radionice uz pomoć stečenog znanja samostalno će se snimiti i montirati kratki dokumentarni film. Radionica se sastoji od predavanja filmskih stručnjaka iz Hrvatske i svijeta, u kombinaciji s praktičnim vježbama o specifičnostima dokumentarnog filma Jedno od predavanja u sklopu radionice održat će Branko Lustig, poznati svjetski filmski producent i dvostruki dobitnik Oscara, te predsjednik JFF-a.
Drugi dio radionice posvećen je radovima polaznika, analizi ideja, komentiranju materijala koje za tu temu imaju sudionici, razradi priča i pravljenu kratkog trailera za film.
Savjetnik i voditelj radionice je Nebojša Slijepčević, a na radionici će praktična i teorijska predavanja održati i nekoliko uglednih stranih predavača.

Za više informacija o radionici i uvjetima za prijavu na: www.jff-london-zagreb.com


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*