Radionica Zagovaranje – put ka transparentnom i učinkovitom upravljanju Zvijezdom

jelacic trg KA 0125.-27.03. MUZA, Haulikova 22, Karlovac //
Udruga KA-MATRIX poziva zainteresirane građane na drugu radionicu pod nazivom “Zagovaranje – put ka transparentnom i učinkovitom upravljanju Zvijezdom” koja će se održati od 25. – 27. 03.2015. godine u zgradi MUZA (Mala Urbana Zajednica), Jurja Haulika 22-24, 47 000 Karlovac, u trajanju od 11:00 do 15:00 sati (prvi dan) i 10:00-14:00 (druga dva dana).

Radionica na temu zagovaranja dati će doprinos stjecanju znanja i vještina iz procesa zagovaranja sudioničkog modela upravljanja povijesno-kulturnom baštinom – Zvijezdom.

Tijekom radionice govoriti će se o: osnovama javnog zagovaranja; informacijama o pripremi kampanja javnog zagovaranja te će se sudionike potaknuti i podržati u oblikovanju kampanje za razvoj sudioničkog i transparentnog modela upravljanja povijesno-kulturnom baštinom – Zvijezdom. Također, na radionici će sudionici dobiti informacije o tome kada je proces zagovaranja stvarno završio, koji su popratni koraci te kako uspješno provesti proces zagovaranja.

Radionica se odvija u sklopu projekta “Partnerstvom do dobrog upravljanja” čiji je cilj ojačati kapacitete lokalnih organizacija civilnog društva putem edukativnih radionica i stvaranja alata za uključivanje građana kako bi se uspostavilo javno civilno partnerstvo s lokalnom samoupravom po pitanju održivog upravljanja povijesno kulturnom baštinom grada – starom gradskom jezgrom “Zvijezda”. Projekt se odvija putem niza radionica i javnih debate u kojima će svi zainteresirani dionici imati priliku sudjelovati u transparentnom i odgovornom pristupu stvaranja i revitalizacije Zvijezde.

Facilitatorica Ana Žužić je dugogodišnja aktivistica i zagovarateljica razvoja lokalne politike za mlade na razini Istarske županije odnosno grada Pule.

Broj mjesta je ograničen, pa se sudionike moli da svoju potvrdu dolaska s imenom i prezimenom te kontaktom dostave na e-mail: info@ka-matrix.hr ili na broj telefona: 095/444 6880.

Projekt provodi udruga KA-MATRIX, u partnerstvu s udrugom Polka i Gradom Karlovcem. Projektna sredstva u iznosu od 162.311,14 kn su odobrena u sklopu Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007. – 2013.; Europski socijalni fond (Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj).

Više informacija


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*