street value soma 350 buy soma online zaman gazetesi soma temsilciliği

not taking xanax buy xanax 2mg xanax look like

reações do tramadol buy tramadol online can i get a buzz from tramadol

sintomas abstinencia valium diazepam 5mg get diazepam Ontario

buy valium Lakeland buy valium valium usage recreatif

tramadol tropfen lichtenstein buy tramadol tramadol baja la tension arterial

ambien for dental anxiety buy ambien ambien 5 mg sleep

robaxin with ambien ambien without prescription how long does it take to taper off ambien

excel não faz auto soma order soma online shokugeki no soma 25th

how much xanax is too much xanax order xanax xanax vs molly

Clubture: Radionice o projektima i partnerstvima na nezavisnoj kulturnoj sceni

ClubtureMreža Clubture poziva na uključivanju u edukacijski program u sklopu kojeg možete saznati kako osmisliti projekt (26. i 27.11.) i izgraditi partnerstva na nezavisnoj kulturnoj sceni (12.12.). Rok za prijavu na obje radionice je 19. studeni.

Informirajte se i naučite nešto novo o realizaciji projektnih ideja, o načinima provođenja suradničkih projekata i o suradnji kroz platforme organizacija i mreže u kulturi.

PRIJAVI SE – ovdje!

Edukacijski program realizirat će se kroz dvije radionice u studenom i prosincu 2012. godine.

Prva radionica (‘Stukturiranje projekta’) provest će polaznike kroz sve faze nastanka projekta u kulturi – od početne ideje, načina njegove izvedbe, pa sve do potrebnih resursa te namicanja sredstava za njegovu realizaciju.

Radionica se dotiče širokog raspona tema i situacija s kojima se suočavaju kulturni radnici prilikom oblikovanja i izvedbe projekta. Zainteresirane sudionike će od koncepta do izvedbe projekta provesti Davor Mišković, iskusni radnik u kulturi i predsjednik mreže Clubture.

Radionica će se održati 26. i 27. studenog 2012. godine.

Partnerstvo, suradnja i umrežavanje na nezavisnoj kulturnoj sceni’ naziv je druge radionice koja će tematizirati suradnju na nezavisnoj kulturnoj sceni. Radionica će sudionike upoznati s različitim oblicima partnerstva i suradnje, te dati uvid u praktične aspekte: kako i gdje pronaći kvalitetnog partnera te na koji način ostvariti suradnju.

U provedbi radionice surađivat će Emina Višnić, ravnateljica POGONA – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade, i Katarina Pavić, koordinatorica mreže Clubture. Radionica će se održati 12. prosinca 2012. godine.

Obje radionice su namijenjene svim članovima mreže Clubture, kao i zainteresiranim mladim kulturnim radnicima koji žele naučiti više o menadžmentu u kulturi i/ili umrežavanju i sklapanju partnerstava.

Preporučeno je pohađanje obiju radionica!

Napomena: u slučaju većeg interesa za radionice, prednost imaju članovi organizacija članica mreže Clubture!

Radionice će se održati 26. i 27. studenog, te 12. prosinca 2012. godine u prostorima POGONA – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade, Kneza Mislava 11 (I. kat), Zagreb.

Mreža Clubture financijski pokriva troškove: put i smještaj za sudionike s prebivalištem izvan Zagreba, te prehranu za sve sudionike za vrijeme održavanja radionica.

Zainteresirani se mole da ispune kratak obrazac prijave klikom na ovaj LINK.

Rok za prijavu na obje radionice je 19. studeni.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*