Rammstein u Zagrebu

Rammstein u Zagreb Arena18.03.2010. Arena Zagreb
Najpopularniji njemački bend, Rammstein, na sreću i veselje mnogih hrvatskih fanova uvrstili su u svoju veliku 2010. turneju i Zagreb.

Rammstein su nastali 1994. godine, te su jedan od rijetkih bendova koji od svog osnutka sviraju u originalnoj postavi: Till Lindemann (vokali), Richard Kruspe (gitara), Paul Landers (ritam gitara), Oliver Riedel (bass), Christoph Schneider (bubnjevi), Christian Lorenz (klavijature).
Njihova je karijera obilježena brojnim kontrovezama, spotovima, kojima pristupaju na minuciozan način, i spektakularnim koncertima. Tijekom 15-ogodišnjeg rada optuživani su za nacizam, fašizam, agresivno ponašanje, povezivani s nasilnim događajima, javno korištenje seksualnih igračaka na sceni, prikazivanje kanibalizma i nudizma u spotovima. Rammstein odgovaraju da je sve što se može vidjeti na sceni i spotovima isključivo usmjereno na dobru glazbu i zabavu.
‚A oni koji to ne razumiju, to zapravo i ne žele razumjeti‘ – izjavio je u nedavnom intervjuu frontmen Benda Till Linderman.
U tom duhu idu i posljednji spot i singl Pussy, s albuma Liebe Ist Für Alle Da za koji su snimili prvi porno spot. Spot se može pogledati na www.visit-x.net/rammstein.
Ulaznice za kreću u prodaju u petak, 23.10.2009, u 8.00 sati, na svim ovlaštenim prodajnim mjestima sistema Ticketpro po cijenama:

fan pit 390 kn,

parter 360,

tribine dolje 360,

tribine gore 290 kn

lože 500 kn

Kkoncert organizira Lupa promotion u suradnji s Live Nation.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*